Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen
U bent hier: Werken bij > Werken

Werken bij Nieuw Unicum

In een inspirerende omgeving


Expertisecentrum
Nieuw Unicum biedt multidisciplinaire zorg aan volwassenen met een fysieke en eventueel ook cognitieve beperking. Vanuit onze expertise kiezen wij daarbinnen voor een focus op progressieve MS. Wij bieden deze ondersteuning op de hoofdlocatie aan de Zandvoortselaan in Zandvoort en op drie nevenlocaties in Zandvoort en Haarlem. Bij Nieuw Unicum werken ruim 410 professionals. Werken bij Nieuw Unicum betekent afwisselend werk met veel uitdaging in een bijzondere en inspirerende omgeving. Nieuw Unicum bestaat uit drie bedrijfsonderdelen. Bekijk het organogram.

Zorg en dagbesteding
Het bedrijfsonderdeel Zorg en Dagbesteding omvat alle afdelingen waar cliënten verblijven en de locaties waar de dagbesteding wordt aangeboden. De medewerkers zijn direct of indirect betrokken bij de dagelijkse verzorging, begeleiding en ondersteuning van ruim 250 cliënten. Zij zorgen er dagelijks voor dat onze cliënten een waardig, autonoom en plezierig leven kunnen leiden.
Veel voorkomende functies binnen Zorg en Dagbesteding zijn verzorgende, verpleegkundige, (zorg)coördinator, cliëntondersteuner, woonbegeleider, zorgassistent, medewerker huiskamerdienst en medewerker huishouding.
Bij de dagbesteding zijn activiteitenbegeleiders werkzaam, die met elkaar een breed scala aan activiteiten aanbieden.

Hoe is het om bij Nieuw Unicum als verzorgende te werken? Bekijk de video:

Behandelzaken en produktontwikkeling
Bij Behandelzaken werken specialisten, die in nauwe samenwerking met de medewerkers van de zorgafdelingen de behandelingen uitvoeren waarvoor cliënten een indicatie hebben ontvangen. Hun dagelijkse focus is de lichamelijke gezondheid en het welbevinden van onze cliënten.
Naast artsen en verpleegkundige specialisten zijn in dit bedrijfsoncerdeel fysiotherapeuten, neuro- en klinisch psychologen, ergotherapeuten, logopedisten en een dietist.
Zwembad medewerkers met een zorgachtergrond ondersteunen fysiotherapeuten bij de therapieen die in het zwembad gegeven worden.

Bedrijfsvoering
De stafdiensten, facility en technische zaken zijn ondergebracht bij het bedrijfsonderdeel Bedrijfsvoering. De medewerkers bieden op hun uiteenlopende werkterreinen ondersteuning aan de werkprocessen van de organisatie. Zij zorgen ervoor dat de zorgprofessionals hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Bij de stafmedewerkers gaat het naast financiële administratieve en secretariële functies om werkzaamheden op het gebied van kwaliteit, HRM en opleiding en communicatie.
Facilitaire zaken omvat de werkzaamheden bij de receptie, inkoop, meldpunt en logistiek.
Bij Technische zaken worden op het niveau van vakman technische onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. De ICT is hier ondergebracht.Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden