Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Stage

Een stage bij Nieuw Unicum betekent onder begeleiding leren in een inspirerende zorginstelling.

Direct naar:

Download bijlage:
Folder Stage
U bent hier: Werken bij > Stage

Stage

Onder begeleiding een mooi beroep leren


Nieuw Unicum biedt een scala aan stagemogelijkheden. Naast leer-werkplaatsen op alle niveaus voor opleidingen voor zorg- en welzijnberoepen, zijn er ook stageplaatsen bij de fysiotherapie, neuropsychologie, facilitair management en voor bewegingsagogen bij dagbesteding. Onder begeleiding van gekwalificeerde vakgenoten kun je je verder bekwamen in de praktijk.

De afdeling opleidingen begeleidt de stagiaires in de zorg- en welzijnopleidingen, creëert de voorwaarden om de leerdoelen te halen en zorgt voor een goede afstemming met de onderwijsinstelling. Het spreekt voor zich dat stages niet vrijblijvend zijn en we verwachten dat stagiaires zich optimaal inzetten en zich aan de gedragsregels van Nieuw Unicum zullen houden. Voor stages die langer dan een maand duren is de stagevergoeding van de CAO-gehandicaptenzorg van toepassing.

 

Meer informatie
Wil je meer weten over onze stagemogelijkheden? Neem dan contact op met Hanny Stiemer, praktijkopleider:

Heb je een vraag ten aanzien van de BBL-route (werken en leren in het MBO) of deeltijd-route (werken en leren in het HBO)? Neem dan contact op met Nicolet de Ruijter, praktijkopleider.

 Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden