Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Vrijwilligerswerk

Nieuw Unicum kan rekenen op wel 70 vrijwilligers die de bewoners ondersteunen.

Direct naar:

Download bijlage:
Programmaboekje dagbesteding

Vrijwilligerswerk

Wilt u iets voor de bewoners van Nieuw Unicum betekenen?


Wat kunt u doen als vrijwilliger?
Vrijwilligers nemen bij Nieuw Unicum een belangrijke plek in als ondersteuning van de beroepskrachten. Deze ruim 70 personen vervullen een onmisbare rol bij de (dagbestedings)activiteiten van onze bewoners. Ondanks deze grote groep gemotiveerde vrijwilligers -veel van hen zijn al jaren vaste begeleider- is er natuurlijk altijd behoefte aan meer mensen die op vrijwillige basis een bijdrage willen leveren. U kunt zich op verschillende manieren inzetten. Individuele ondersteuning geven aan een bewoners of ondersteuning geven bij de groepsactiviteiten van de afdeling dagbesteding. Uw kennis, vaardigheden en talenten kunnen daarbij goed van pas komen. Wilt u meer informatie over het dagbestedingsprogramma, klik dan op het bestand aan de linkerkant.
Eigenlijk is iedereen welkom als vrijwilliger. Er zijn echter wel een paar goede afspraken nodig over de samenwerking. Regelmaat is belangrijk. Dat kan bijvoorbeeld wekelijks zijn, twee keer per week of eenmaal in de veertien dagen, als men er maar van op aan kan!
U wordt eerst ‘ingewerkt’ en begeleid. Na een proefperiode blijft de begeleiding door ervaren beroepskrachten bestaan.

 

Wat heeft Nieuw Unicum u te bieden?

  • een goede introductieperiode
  • professionele begeleiding
  • scholing
  • prettige werksfeer
  • reiskostenvergoeding
  • verzekeringen


Vacatures
Nieuw Unicum heeft, zoals gezegd, behoefte aan nog meer vrijwilligers. Voor de afdeling dagbesteding zoeken wij vrijwilligers m/v die de beroepskrachten willen assisteren bij de uitvoering van diverse dag- en avondactiviteiten voor cliënten. Als u bijvoorbeeld veel hebt gereisd, creatief bent, van koken, schaken, dammen, zwemmen of muziek houdt of als u iets voor een ander wilt doen, of sociale contacten zoekt, of andere talenten wilt inzetten, dan bent u de juiste persoon voor vrijwilligerswerk bij Nieuw Unicum!


Contact
Wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk? Neemt u dan contact op met de coördinator dagbesteding via e-mail: ykardol@nieuwunicum.nl of via telefoonnummer: 023 - 576 13 82. U kunt altijd een keer -geheel vrijblijvend- komen kijken!Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2019 - alle rechten voorbehouden