Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Veel gestelde vragen

Alle antwoorden op een rijtje


Staat de vacature nog open?
Elke vacature op onze website staat open. Als de reactietermijn is verstreken of als er geen formatieve ruimte is, dan staat dit duidelijk vermeld bovenaan de vacature.

 

Mag ik een open sollicitatie indienen?
Je kunt altijd een open sollicitatie sturen voor een functie in de zorg op minimaal niveau drie. Mocht er geen vacature zijn, dan kunnen we jouw gegevens in overleg in portefeuille houden.

 

Hoe kan ik solliciteren?
Bij elke vacature vind je een "Solliciteer-knop". Door daarop te klikken kun je direct je gegevens invoeren en je CV uploaden om te solliciteren. Je kunt ook een e-mail met je motivatie en CV sturen naar personeelszaken@nieuwunicum.nl.

 

Wat verwachten jullie van mijn sollicitatie?
Laat ons weten wie je bent en vertel ons waar je goed in bent en op welk gebied. Dit kun je doen door een motivatiebrief en een CV naar ons te sturen. Het is belangrijk om ons nieuwsgierig te maken naar wie je bent en wat je kunt. Ga naar de vacatures en solliciteer!

 

Zijn er stageplaatsen of afstudeerprojecten beschikbaar?
Nieuw Unicum is regelmatig op zoek naar stagiaires voor praktijkstages of afstudeeronderzoeken. Voor actuele stage-vacatures kijk bij de vacatures of reageer als stagiaire bij de open sollicitatie.

 

Parttime werken: kan dat bij Nieuw Unicum?
In veel functies op alle niveaus zijn er mogelijkheden om parttime te werken. Vacatures waarbij parttime werken mogelijk is, worden ook als zodanig beschreven. In andere gevallen kun je dit overleggen met de personeelsconsulent of de leidinggevende die voor de vacature of de functie verantwoordelijk is.

 

Wat zijn de doorgroei- en opleidingsmogelijkheden bij Nieuw Unicum?
Nieuw Unicum heeft een opleidingsbeleid waarin interne en externe trainingen maar ook interne doorgroeimogelijkheden centraal staan. Kijk hier voor meer informatie.

 

Wat biedt Nieuw Unicum mij?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Daarnaast kent Nieuw Unicum een eindejaarsuitkering, een regeling fietsenplan en een aanvullende reiskostenvergoeding.

 

Wat is het salaris?
In de advertentie worden altijd de inschaling en het maximum-salaris genoemd. Inschaling vindt plaats op basis van je ervaring en opleiding. Nieuw Unicum valt onder de CAO Gehandicaptenzorg. Op de website van VGN is de CAO te vinden.

 

Hoe snel ontvang ik een reactie?
Nadat je de ontvangstbevestiging ontvangen hebt, hoor je binnen twee weken over het verdere verloop van jouw sollicitatie. Staat er in de vacature een sluitingsdatum genoemd, dan ontvang je bericht uiterlijk twee weken na sluitingsdatum.

 

Bewaren jullie mijn gegevens?
In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens gaan we zorgvuldig om met jouw gegevens. Je gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Indien je sollicitatie in overleg met jou in portefeuille wordt gehouden, bewaren wij je gegevens maximaal zes maanden.

 

Waarom ben ik afgewezen?
Als we je niet uitnodigen voor een gesprek, ontvang je altijd een e-mail met een toelichting. Ben je afgewezen na een eerste of tweede gesprek? Dan nemen we altijd telefonisch contact op om onze reden toe te lichten.

 

Waarom staat de vacature al zo lang online?
Als een vacature lang openstaat, betekent dat meestal dat we meer mensen voor deze functie nodig hebben. Zo staan de vacatures voor medewerkers in de zorg vaak lang open om het natuurlijk verloop op te vangen. Als er geen formatieve ruimte is voor een vacature, zetten we dat er altijd bij.

 

Ik ontvang geen ontvangstbevestiging
Ontvang je geen bevestiging van jouw sollicitatie, dan is er ergens iets mis gegaan. We vragen je dan om het nog een keer te proberen of neem contact met ons op.

 

Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen heb over een vacature?
Je kunt ons bereiken via personeelszaken@nieuwunicum.nl. De medewerkers P&O of de personeelsconsulent zullen je vraag dan beantwoorden. Telefonisch is het secretariaat P&O op werkdagen te bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur op (023) 576 11 08.

 

Wie werken er bij Nieuw Unicum?
In totaal werken er 450 medewerkers bij Nieuw Unicum, verdeeld over drie bedrijfsonderdelen. De meeste mensen werken op de hoofdlocatie. Op de zorg-nevenlocaties werken gemiddeld 17 medewerkers per locatie. De leeftijd varieert van jongere leerlingen tot medewerkers met een lang dienstverband.


Welke vestigingen heeft Nieuw Unicum?
De informatie over onze locaties en adressen vind je hier.

 

Hoe kom ik bij de hoofdlocatie van Nieuw Unicum? 
Klik hier voor de adressen van de locaties van Nieuw Unicum.

 

Verklaring Omtrent Gedrag
Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen dienen nieuwe medewerkers een verklaring omtrent gedrag te overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De gemaakte kosten van het aanvragen van een VOG krijg je vergoed door Nieuw Unicum als je de VOG overlegt.Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden