Skip to content

Adviseur kwaliteit en veiligheid | 28-32 uur

ZandvoortStaf

Dag nieuwe collega!

Zoek jij in de omgeving van Zandvoort een nieuwe uitdaging waarbij je je zowel op inhoudelijk als overstijgend niveau bezig houdt met kwaliteit? Dan horen wij graag van jou!

Wat ga je als adviseur kwaliteit en veiligheid bij Nieuw Unicum doen?

Als adviseur kwaliteit en veiligheid adviseer je samen met je collega over en geef je vorm en inhoud aan het kwaliteitsbeleid van de organisatie aan de hand van het kwaliteitskader gehandicaptenzorg en de kwaliteitsagenda. Je coördineert de werkzaamheden met betrekking tot het kwaliteitsmanagementsysteem en zorgt voor afstemming tussen alle betrokkenen.

Je treedt op als adviseur en sparringpartner van de raad van bestuur, bestuurssecretaris, teamleiders, de eerste geneeskundige en andere medewerkers in de organisatie. Je vertaalt zorginhoudelijke landelijke ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving naar aanpassingen in het kwaliteitsbeleid. Je gaat regelmatig langs bij de teamleiders om de stand van zaken met betrekking tot kwaliteit van zorg door te nemen, van zorgdossier tot implementatie en handelen conform (nieuwe) protocollen.

Je bent verantwoordelijk voor coördinatie en/of uitvoering van PRISMA-onderzoek, interne audits en het begeleiden van externe audits. Daarnaast bevorder je het bewustzijn voor kwaliteit binnen de organisatie door middel van o.a. actieve en gedegen communicatie en overdracht van kennis en vaardigheden. Tevens ben je (technisch) voorzitter van een aantal commissies en/of werkgroepen (de geneesmiddelencommissie, de decubituscommissie en de commissie hygiëne en infectiepreventie). In afstemming met je collega ben je/zijn jullie aanwezig bij de commissie Kwaliteit & Veiligheid (RvT).


Het team

Je werkt samen met je collega adviseur kwaliteit en veiligheid. Jullie rapporteren direct aan de bestuurssecretaris.

Wie zoeken we

Als adviseur kwaliteit en veiligheid bij Nieuw Unicum ben je warm, professioneel en toegewijd. Tevens ben je analytisch sterk en sensitief. Het allerbelangrijkste is dat je passie voor kwaliteit hebt en betrokken bent bij onze medewerkers en bewoners.

Daarnaast vinden we onderstaande terug in jouw profiel:

  • Een academisch/hbo werk- en denkniveau aangevuld met specifieke kennis van kwaliteitszorg en van veranderingsprocessen in de organisatie.
  • Ervaring als kwaliteitsadviseur in de gezondheidszorg.
  • Aantoonbare ervaring met incidentenonderzoek PRISMA of SIRE.
  • Aantoonbare ervaring met het (technisch) voorzitten van vergaderingen, commissies en/of werkgroepen.
  • Aantoonbare goede schrijfvaardigheden (dit wordt getoetst met behulp van een beperkt aantal opdrachten tijdens het selectieproces).
  • Je blijft op de hoogte van vakinhoudelijke ontwikkelingen.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris max. € 5.370 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG60)
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)
🕛 28-32 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe adviseur kwaliteit en veiligheid?

Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstpakket en wordt jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!

Bel of app Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518.
Een assessment en een schrijftoets maken onderdeel uit van de procedure.

Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Zandvoort
€ 3.694 - € 5.370 per maand
Staf

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar