Skip to content

Afdelingsassistent | 24 - 36 uur

ZandvoortZorg

Functieomschrijving

Als afdelingsassistent ondersteun je de zorg collega's bij de aanvullende ADL zorg voor bewoners. Jij draagt bij aan een prettige woonomgeving, de uiterlijke verzorging en jij bent er ook om één op één activiteiten te doen met bewoners.

Jij bouwt écht een band op met bewoners. Door jouw aanwezigheid is het voor bewoners mogelijk om één op één activiteiten te doen. Denk aan een activiteit in de gezamenlijke huiskamer zoals de krant of een boek lezen, muziek luisteren, praatje maken of een spelletje doen. Ook ga je met ze mee op pad! Even uitwaaien bij het strand, een boodschap doen bij de winkel of mee met een uitje naar een concert of ander evenement.


Elke dag iets nieuws
Jouw functie is gevarieerd en geen dag is hetzelfde. Zo assisteer je bij de maaltijd, voer je schoonmaakwerkzaamheden uit, begeleid je bij activiteiten, maak je een praatje met bewoners. Jouw hulp draagt bij aan een prettig woon- en leefklimaat van onze bewoner. Wij vinden jouw ontwikkeling ook erg belangrijk. Daarom bieden wij je een uitgebreid (online) trainings- en opleidingsprogramma. 

Het team
Als afdelingsassistent werk je op de afdeling Valkenhof. Het team binnen de afdeling bestaat uit 18 collega’s: Teamleider zorg, EVV 4, EVV 3, verzorgenden, zorgassistenten, medewerkers huiskamer & huishouding, leerlingen en stagiairs. 

Binnen de afdeling Valkenhof leveren wij zorg aan bewoners die door hun lichamelijke en cognitieve beperkingen niet meer volledig in staat zijn om zichzelf te verzorgen. Wij helpen ze initiatief te nemen, zich te kunnen beheersen en hun gedrag zelf te sturen. Er wordt ondersteuning geboden door middel van het bieden van structuur, rust en evenwicht.

Vereisten

Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je houdt rekening met de lichamelijke en cognitieve beperkingen van onze bewoners. Daarbij weet je onverwachte situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen je hierbij. Je kunt goed samenwerken. Ook ben je leergierig en vind je het leuk om trainingen te volgen die je verder helpen in je werk.


  • Mbo 2 werk- en denkniveau;
  • Passie voor de zorg;
  • Beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Bereid om te werken in roosterdiensten (dag, avond én in het weekend);
  • 24 uur per week beschikbaar, diensten zijn van 7:00 - 15:30 en van 11:30 - 20:00. 

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor
📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris maximaal € 2.605,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 20)
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)
🕛 24 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe afdelingsassistent?
Solliciteer dan direct via de button!
Bel of app Stephanie Bos voor meer informatie over de functie via 06-86846518.

Zandvoort
€ 1.867 - € 2.605 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar