Overslaan naar content

Basisarts | 32-36 uur

ZandvoortBehandelzaken

Dag nieuwe collega!

Ben jij die enthousiaste en gedreven basisarts die toeziet op de kwaliteit van de zorg en behandelingen van onze bewoners en cliënten? Reageer dan snel!


Waarom Nieuw Unicum?

Je bouwt ervaring op in het onderzoeken, behandelen en begeleiden van patiënten op lichamelijk en psychisch gebied in verschillende fasen van het leven en ziek zijn. Bewoners en cliënten bij Nieuw Unicum hebben zeer diverse, veelal progressief neurologische, ziektebeelden. Het is een uitdagende omgeving voor de start of verdieping van jouw artsen carrière.


"Bij MS verandert er zoveel in het lichaam, dat ziektes anders tot uiting kunnen komen. Het is heel leerzaam om hier naar te kijken. Het heeft veel toegevoegde waarde om te werken op een plek waar mensen wonen.”


Wat ga je doen?

Je behandelt bewoners en cliënten met een complexe zorgvraag en hebt de verantwoordelijkheid voor het opstellen en uitvoeren van (deel)behandelplannen. Je bent ook bezig met het behandelen van kleine kwalen en enkelvoudige wonden. Er is ruimte voor wetenschappelijke ambities en meebouwen aan het organiseren van de zorgstructuren binnen de organisatie.


Je krijgt veel zelfstandigheid op basis van jouw competenties en leerdoelen. Tevens zijn er mogelijkheden voor het meelopen op diverse spreekuren op de hoofdlocatie zoals bij de MS verpleegkundige, klinisch geriater, neuroloog, revalidatiearts en tandarts.


Het team

Je wordt onderdeel van een leuk divers medische vakgroep. Het team van artsen bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, klinische geriaters, internisten en basisartsen. Daarnaast bestaat de afdeling uit een uitgebreide paramedische dienst met verschillende specialisten, verpleegkundig consulenten en is er een balie die ondersteuning biedt bij de administratie.


Meer weten over werken bij Nieuw Unicum als Arts

Wie zoeken we

Je bent een enthousiaste professional die toeziet op de kwaliteit van zorg en het leuk vindt om mee te bouwen aan de zorgstructuren binnen de organisatie. Verder beschik jij over:

  • BIG-registratie als arts
  • Klinische ervaring op interne geneeskunde of ervaring binnen de VVT ​​​​​​​​​​​​​​​​is een pre
  • Bereidheid om innovatie en verandering vorm te geven
  • Kwaliteit van leven en eigen regie staan ​​centraal in jouw behandeling en zorg
  • Sterke teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel


Hier zorgen wij voor

Als basisarts bij Nieuw Unicum kies je voor een stimulerende omgeving, ideaal voor het starten of verdiepen van je medische carrière. Plus, geniet van de natuur door naar je werk te fietsen door de duinen. Verder krijg jij:


📝 Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
💰 Salaris max. € 6.320,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 65)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren
💡 Persoonlijke en professionele groei in een stimulerende omgeving
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 juni (2%) en 1 december (2%)
🕛 32 - 36 uur per week


Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe Basisarts?

Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstpakket en wordt jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


Heb je vragen?

WhatsApp direct met Pien Sintenie (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86848467.


Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Zandvoort
€ 4.185 - € 6.320 per maand
Behandelzaken

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar