Skip to content

Elektrotechnicus | 32-36 uur

Nederland, Noord-Holland, ZandvoortFacilitair

Functieomschrijving

Ben jij een elektrotechnicus die graag zelfstandig en met uiteenlopende technieken, apparatuur en systemen werkt? Als elektrotechnicus heb je bij ons veel verantwoordelijkheid en afwisseling. Jij weet aan het begin van de dag vaak niet wat er gaat komen en dit maakt de dag uitdagend en geeft jou energie!

Ter uitbreiding van ons team technische zaken zijn wij op zoek naar een allround elektrotechnicus met kennis van laagspanningsinstallaties, brandmeldinstallaties en domotica op onze hoofdlocatie in Zandvoort.

In je dagelijkse werkzaamheden zorg jij samen met je collega’s dat alle voorkomende klussen, storingen en andere zaken zo snel en efficiënt mogelijk worden opgelost. Voor het aanmelden van reparatie en wijzigingen maken we gebruik van het Ultimo systeem waarin jij jouw werkzaamheden beheert en zorgt dat daar actie op komt. Daarnaast werk je aan structureel onderhoud en denk je mee over technische oplossingen om de zorg voor onze bewoners te verbeteren.

Door jouw brede interesse in techniek en zorg zie jij het als uitdaging om systemen en middelen zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen binnen de zorgorganisatie. Je draagt zorg voor goed contact tussen jou, jouw collega’s, je leidinggevende en de bewoners. Je bent innovatief en leergierig en ziet kansen in het toepassen van nieuwe technieken.

Het team

Als elektrotechnicus bij Nieuw Unicum werk je binnen het bedrijfsonderdeel Facilitair en Techniek. De afdeling Techniek is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het terrein, gebouwen, installaties en inventaris. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor de storingsvrije werking van medische- en zorgapparatuur. Het team heeft eigen werkplaats op het terrein van onze hoofdlocatie.

De coördinator techniek is jouw leidinggevende en je werkt samen met de medewerkers techniek. Er heerst een informele werksfeer en wij doen het echt samen. Naast hard werken vinden wij plezier en humor ook heel erg belangrijk!

Vereisten

Jij vindt het belangrijk om kwaliteitsgericht te werken en initiatief te kunnen tonen. Daarbij ben je energiek, leergierig en werk je gestructureerd en zorgvuldig.

  • Afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek, Besturingstechniek of Elektronica;
  • Aantoonbare werkervaring binnen een technische dienst en/of storingsdienst omgeving;
  • Kennis van elektronica en storing zoeken;
  • Affiniteit met ICT en datasystemen;
  • Ervaring met het werken in office systemen zoals Excel en Word;
  • Kennis van brandveiligheidssystemen;
  • Certificaat beheerder BMI is een pré;
  • In het bezit van een VCA en geldig rijbewijs;
  • Bereidheid voor bereikbaarheidsdiensten. Dit zijn ca. 7-8 periodes van een week per jaar.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Waar wij voor zorgen

Naast deze uitdagende baan op een unieke locatie bieden wij inschaling in FWG 40 max. € 3.154,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg. Jij ontvangt een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband! 

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

Ben jij onze nieuwe elektrotechnicus?
Solliciteer dan direct via de button!
Bel of app Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar