Skip to content

Geestelijk verzorger | 8-16 uur

ZandvoortBehandelzaken

Dag nieuwe collega!

Wil jij graag betekenisvol werk verrichten waarin je onze bewoners kunt ondersteunen op existentieel en emotioneel gebied? Ben je op zoek naar een uitdagende en inspirerende rol waarin je anderen kunt bij staan bij hun levensvragen? Word dan onze tijdelijke geestelijk verzorger!


Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging van een collega voor de periode 15 januari tot en met 31 juli 2024.


Wat ga je doen

Als geestelijk verzorger ga je het gesprek aan met bewoners en hun naasten. Door je open houding nodig je hen uit om hun levensverhaal te vertellen, te delen wat er voor hen toe doet en zoek je met hen naar betekenis. Door aan te sluiten bij hun belevingswereld en waarden bied je ruimte aan wat er speelt aan ingrijpende en meer alledaagse ervaringen. Een luisterend oor kan veel betekenen bij leven met ernstige, al dan niet progressieve, beperkingen.


Naast individuele gesprekken voer je groepsgesprekken. Je organiseert vieringen en leidt bezinningsmomenten. Je bent nauw betrokken bij gebeurtenissen rond leven en dood. Ook verzorg je rituelen om gevoelens rond veranderingen in het leven vorm te geven. Vanuit je eigen doorleefde spiritualiteit beantwoord je aan de behoeften en beleving van de bewoners. Je hebt op diverse niveaus aandacht voor zingeving, levensbeschouwing, existentiële thema’s en ethiek.


Het team
Het is een zelfstandige functie op de hoofdlocatie van Nieuw Unicum in Zandvoort. Je bent met de maatschappelijk werkers en psychologen onderdeel van het psychosociale dienst binnen de afdeling behandelzaken.


Nieuw Unicum is een woon- zorginstelling die multidisciplinair 24/7 zorg, behandeling en dagbesteding biedt aan volwassenen met progressieve MS (Multiple Sclerose) en NAH (Niet-Aangeboren Hersenletsel) die niet meer thuis kunnen wonen.

Wie zoeken we

Je vindt het belangrijk om als geestelijk verzorger goede contacten met de bewoners te onderhouden. Je hebt hart voor mensen en dat merken je collega’s en bewoners in alles wat je doet. Je beschikt verder over:


- Een afgeronde WO / HBO (Master) opleiding humanistiek, theologie of geestelijke verzorging;

- Enkele jaren ervaring als geestelijk verzorger;

- Een open houding en uitstekende sociale vaardigheden;

- Je bent zelfstandig en flexibel;

- Je bent lid van de VGVZ.


Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor

📝Tijdelijk contract
💰 Salaris max. € 5.370,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG60)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)

🚗 0,19 eurocent per kilometer en gratis parkeren
🕛 8-16 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe Geestelijk verzorger?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstpakket en wordt jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


Bel of app Pien Sintenie (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86848467.


De vacatures bij Nieuw Unicum staan gelijktijdig intern en extern open, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur op externe kandidaten.


Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Zandvoort
€ 3.694 - € 5.370 per maand
Behandelzaken

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar