Skip to content

Helpende | Helpende + | Zorgassistent | 16 – 36 uur

ZandvoortZorg

Functieomschrijving

Als Helpende | Helpende + | Zorgassistent bouw jij echt een band met bewoners op. De zorg voor bewoners is door hun fysieke en cognitieve handicap vaak uitdagend en vooral afwisselend. Doordat jij zoveel plezier in je werk hebt maak jij iedere dag het verschil voor bewoners en hun familie.


Samen met jou kijken we naar een passend werkrooster en afdeling.

Werk je graag overdag of draai je liever alleen maar avonddiensten? Wij bieden diverse mogelijkheden op basis van jouw wensen.
Zo zijn er bijvoorbeeld ook mogelijkheden om verkorte avonddiensten te werken van 15:30 - 22:00.


Jij start jouw dag met een overdracht en daarna ga jij aan de slag met de ADL. Jij biedt ondersteuning aan verzorgende handelingen. Denk hierbij aan eten en drinken, tanden poetsen, helpen met telefoneren, kast opruimen, bewoners uit bed halen en naar bed brengen. Het is voor bijna alle bewoners niet mogelijk om deze handelingen zelfstandig uit te voeren. Daarnaast begeleidt je bewoners naar contacten en afspraken binnen en buiten Nieuw Unicum, bijvoorbeeld een bezoek aan het ziekenhuis. En verricht je op verzoek van de Teamleider of EVV ondersteunende taken gerelateerd aan de zorgverlening op de afdeling.

Wij bieden binnen Nieuw Unicum de juiste trainingen en e-learning aan zodat jij handelingen op het gebied van eet- en slikproblematiek, blaasspoeling en stomazorg goed kunt uitvoeren. 

Vereisten

Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je houdt rekening met de lichamelijke en cognitieve beperkingen van bewoners. Daarbij weet je lastige situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen je hierbij. Je kunt goed samenwerken, bent leergierig en je vindt het leuk om trainingen te volgen die je verder helpen in je werk.

  • MBO Helpende, Zorg en Welzijn niveau 2 of Helpende +;
  • Aangevuld met medicatie delen is een pre;
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Passie voor de zorg en betrokken bij het welzijn van onze bewoners;
  • Proactief, zelfstandig, geduldig en zorgvuldig.


Als Helpende | Helpende + | Zorgassistent werk je op onze hoofdlocatie in Zandvoort op een van de zorgafdelingen. Het team binnen de afdeling bestaat gemiddeld uit 20 collega’s: Teamleider zorg, EVV 4, EVV 3, Verpleegkundigen, Verzorgenden, Zorgassistenten, Medewerkers Huiskamer en Huishouding, Leerlingen en Stagiairs.


Meer over w
erken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor:

📝Direct een vast contract!
💰 Salaris maximaal € 2.891,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 30)
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)
🕛 16-32 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

Interesse?
Solliciteer dan direct via de button!
Bel of app Stephanie Bos (recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518.

Zandvoort
€ 1.967 - € 2.891 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar