Overslaan naar content

Helpende plus

 • Zandvoort
Zorg

Dag nieuwe collega!

Wil jij jouw nieuwe baan direct beginnen met een contract voor onbepaalde tijd?
Ben jij geïnteresseerd in werken met de unieke doelgroepen progressieve multiple sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Als Helpende vervul jij een belangrijke rol in het dagelijkse leven van de bewoners.

Het contact met de bewoners maakt jouw werk zo mooi, je bent een belangrijke factor in het leven van de bewoner en de familie. Naast de dagelijkse zorg ben jij ook een luisterend oor, hou jij veranderingen in de gaten en schakel jij op tijd hulp in.


Als Helpende plus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van (hoog complexe) ADL bij de bewoners, zijn er een aantal risicovolle handelingen die jij mag uitvoeren en bied je ondersteuning aan jouw verzorgende en verpleegkundige collega’s. Hierbij kan je denken aan wassen en aankleden, douchen op bed, eten en drinken, tanden poetsen, helpen met telefoneren, kast opruimen, bewoners uit bed halen en naar bed brengen. Je werkt bij Nieuw Unicum onder andere met tilliften en douchebedden en beschikt over verschillende ADL-hulpmiddelen. Het is voor bijna alle bewoners niet mogelijk om deze handelingen zelfstandig uit te voeren.

Je begeleidt bewoners naar contacten en afspraken binnen en buiten Nieuw Unicum, bijvoorbeeld een bezoek aan het ziekenhuis. Ook samen een kopje koffie drinken en gewoon even kletsen hoort erbij. Daarnaast kan het zijn dat je helpt bij huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten. Je bent flexibel en bij alles wat je doet staat kwaliteit, welzijn en de zelfredzaamheid van de bewoner voorop.


Risicovolle handelingen
Als landelijk gecertificeerd Helpende plus mag je, mits bevoegd en bekwaam, een aantal risicovolle handelingen uitvoeren. Hiermee houdt jij je kennis en kunde op niveau. Nog niet bevoegd en bekwaam voor de specifieke risicovolle handelingen die van toepassing zijn binnen je werk? Dan heb jij de mogelijkheid om hierin getraind te worden. 


Je kunt denken aan een aantal risicovolle handelingen binnen de volgende categorieën; 

 • Nier- en blaaskatheterisatie;
 • Sondevoeding;
 • Stomazorg;
 • Toedienen medicijnen;
 • Vitale functies;
 • Wondverzorging.


Hier zorgen wij voor
📝Direct een vast contract!
💰 Salaris max. € 3.128,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 30)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren

📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 december (2%)
🕛 16 - 36 uur per week
Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

Rooster
Samen met jou kijken wij waar jij het beste op jouw plek zit en kijken we naar een passend werkrooster. Werk je bijvoorbeeld graag in een wisselrooster of draai je liever verkorte diensten? Wij bieden diverse mogelijkheden op basis van jouw wensen. Je kunt werken op de hoofdlocatie in Zandvoort waar wij elf zorgafdelingen hebben of via de Nieuw Unicum Flexpool.


 • Vaste vrije dag: Ja! Er is sprake van één roostervrij dag.
 • Weekenddiensten: Jij bent tenminste 22 weekenden per jaar vrij.
 • Bekendmaken rooster: Uiterlijk één maand voor datum van ingang van het rooster.
 • Feestdagen: Worden zo evenredig mogelijk geregeld binnen het team. Bijvoorbeeld werken met Pasen of Pinksteren en werken met Kerst of met Oud en Nieuw.
 • Diensten: Je werkt zowel lange als verkorte diensten op basis van de jaarurensystematiek.

Wie zoeken we

Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je houdt rekening met de lichamelijke en cognitieve beperkingen van bewoners. Daarbij weet je lastige situaties creatief op te lossen. Je kunt goed samenwerken, bent leergierig en je vindt het leuk om trainingen te volgen die je verder helpen in je werk.


 • MBO Helpende Zorg en Welzijn niveau 2;
 • Landelijk gecertificeerd Helpende plus;
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Kwaliteit van zorg staat bij jou voor op;
 • Daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor.

Meer over werken bij Nieuw Unicum

Ben jij onze nieuwe collega?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstgeschenk en word jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!

WhatsApp direct met Pien Sintenie (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86848467.

Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is op werkenbijnieuwunicum.nl

Op locatie
 • Zandvoort
€ 2.182 - € 3.128 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar