Skip to content

HR adviseur | 32-36 uur

ZandvoortHR

Functieomschrijving

Ben jij een bevlogen HR adviseur die graag meebouwt aan een zorgorganisatie met maatschappelijke impact? Wij zoeken met het HR team een energieke HR adviseur. Ga jij samen met ons de ambitieuze plannen van het HR team verder invullen? Als HR adviseur ben je een stevige sparringpartner voor ons management. Je bent voor hen het eerste aanspreekpunt bij individuele- en teamcasuïstiek en je ziet toe op de uitvoering van ons HR beleid.


Wat jij doet als HR adviseur bij Nieuw Unicum

Jij neemt deel aan projecten en/of leidt deze afhankelijk van het thema. Projecten die momenteel spelen zijn onder andere de modernisering van het functiehuis en het optimalisering van HR processen. Op basis van jouw ervaring met projectmanagement en HR thema's kijken wij naar welke projecten het beste bij jou passen. 


Je adviseert en coacht leidinggevenden en teams op het gebied van organisatie- en personeelsvraagstukken, waarbij nadruk ligt op de (door)ontwikkeling van medewerkers, hun vitaliteit en behoud van medewerkers. Je fungeert als casemanager op de verzuimdossiers en geeft ook praktisch sturing aan verzuim, de toepassing van de cao, rechtspositionele vraagstukken en personele kwesties. Je hebt gesprekken met (nieuwe) medewerkers op het gebied van werving en selectie, loopbaan en duurzame inzetbaarheid. 


Het team

Jij bent onderdeel van het HR team, deze bestaat uit; Annelies (HR adviseur), Anita (HR medewerker), Ellen (HR medewerker), Stephanie (Recruiter), Pien (Recruiter), Nienke (werkstudent), Piet (Preventiemedewerker) en Marjo (HR manager). Ook werk je nauw samen met de collega’s van de afdeling Leren en Ontwikkelen.

Vereisten

Waar jij voor zorgt

  • 32-36 uur per week beschikbaar;
  • Een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting zoals HR;
  • Minimaal vijf jaar ervaring als HR adviseur;
  • Ervaring met projectmanagement;
  • Actuele vakkennis met betrekking tot de sociale wetgeving, arbeidsrecht en Wet Verbetering Poortwachter.


Wie ben jij als persoon

Je bent een stevige gesprekspartner voor de organisatie, die toegankelijk is, in mogelijkheden denkt en verbindt. Je bent pro - actief, weet rust te brengen als het hectisch is, weet lastige vraagstukken in goed overleg op te lossen en pakt je rol als kennisdrager als het gaat om HR gerelateerde kwesties. Jij zorgt ervoor dat zaken voor elkaar komen en dat de neuzen naar een kant staan. Jouw managers voelen zich gezien en gehoord, kortom je bent een graag geziene collega. Daarnaast ben jij flexibel. 


Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris max. € 5.214,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 60)
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)
🕛 32-36 uur per week
💻 Hybride werken tot maximaal 25%

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe HR adviseur?
Solliciteer dan direct via de solliciteer button!
Meer informatie? Bel met Marjo Hegeman (HR Manager) op 06-59830895 of stuur haar een e-mail mhegeman@nieuwunicum.nl


Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Zandvoort
€ 3.586 - € 5.214 per maand
HR

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar