ICT Adviseur

Functieomschrijving

Ben jij hands-on, communicatief vaardig en dienstverlenend? Wordt jij graag uitgedaagd op het gebied van ICT en wil je werken in een team met betrokken collega's? Dan wordt jij onze nieuwe collega bij Nieuw Unicum in Zandvoort!


Wat jij doet als ICT Adviseur

Als ICT Adviseur onderzoek je de informatiebehoeften binnen de organisatie en vertaalt deze naar concrete oplossingen. Jij hebt het overzicht over de totale ICT omgeving en beheert de relaties met onze leveranciers. Op de agenda van Nieuw Unicum staat het verder ontwikkelen van de digitale strategie, hierbij gaat de afdeling zich verder door ontwikkelen van ICT technisch naar ICT regie.

Daarbij vervul jij een belangrijke rol in organisatie brede ICT projecten, zoals bijvoorbeeld de uitrol van het nieuwe “modern workplace” concept inclusief de migratie naar M365/Teams en nieuwe hardware, vervanging netwerk switches, wifi en een nieuwe telefooncentrale. Jij adviseert het management hierin ook over nieuwe toepassingen en mogelijkheden. Voor de toekomstige ICT omgeving staat de cliëntrelatie en de relatie met onze medewerkers centraal. De ICT omgeving moet stabiel zijn en daarmee vertrouwen wekken. Daarnaast ondersteun jij de ontwikkeling van zorg- en bedrijfsondersteunende processen.


In deze rol draag jij bij aan het operationeel en tactisch ICT-beleid van Nieuw Unicum. Je bewaakt de stabiliteit en werking van ons ICT landschap en zorgt voor structuur in de werkzaamheden. Het beschrijven van processen en handleiding is ook onderdeel van jouw werkzaamheden en het borgen en beheer van wijzigingen. Daarnaast ben jij de back-up van onze werkplekbeheerder in het ondersteunen van eindgebruikers en het oplossen van problemen.

Het team

Binnen het team van ICT werk je nauw samen met jouw directe collega Bart Philips (werkplekbeheerder) en val jij onder leiding van Fred van Luijk (manager Financiën en ICT).  Jij werkt samen met leidinggevenden en gebruikers binnen heel Nieuw Unicum! Een team van fijne collega’s en een bijzondere en uitdagende doelgroep.

Functievereisten

Waar jij voor zorgt
Jij bent een ICT Adviseur die het vak beheerst en streeft naar kwaliteitsverbetering. Die zowel management en (zorg) collega’s weet te inspireren om tot vernieuwing te komen. Jij bent beleidsmatig sterk en communicatief vaardig. Jij helpt graag je collega’s, ziet kansen en bent leergierig. Kwaliteitsverbetering is waar jij energie van krijgt.

 • Afgeronde mbo-4 opleiding ICT of vergelijkbare richting;
 • Minimaal drie jaar werkervaring als ICT adviseur of consultant;
 • Kennis van (zorg) ICT-omgevingen en het gebruik ervan;
 • Ervaring met het ondersteunen van het (technisch) applicatiebeheer;
 • Actuele kennis van technologische ontwikkelingen;
 • 36 uur per week beschikbaar.

Waar wij voor zorgen
Naast een nieuwe baan op een unieke locatie aan de rand van de duinen, bieden wij:

 • Inschaling conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 50 van €2425 tot €3624,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband 36 uur);
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • 8% vakantiegeld en 201 verlofuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband);
 • Pensioenfonds zorg en welzijn;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede bereikbaarheid, zowel met eigen vervoer (gratis parkeren op terrein) als met het OV;
 • Meerkeuze systeem voor overige arbeidsvoorwaarden met o.a.; een fietsenplan, laptopregeling etc.

Werken bij Nieuw Unicum
Nieuw Unicum is een zorginstelling die professionele ondersteuning, verblijf en behandeling biedt aan volwassenen met lichamelijke en cognitieve beperking (niet aangeboren hersenletsel). Nieuw Unicum ontwikkelt zich momenteel tot een nationaal expertisecentrum op het gebied van progressieve MS. Wij bieden met 425 medewerkers zorg aan ruim 250 bewoners vanuit vijf locaties in de regio Zandvoort/Haarlem. 

Ben jij onze nieuwe ICT Adviseur?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Recruitment op 06-86846518 of via sollicitaties@nieuwunicum.nl.