Skip to content

Interim HR adviseur | 28-32 uur | 6 maanden

ZandvoortHR

Functieomschrijving

Ben jij een bevlogen interim HR adviseur die graag meebouwt aan een zorgorganisatie met maatschappelijke impact? Ter ondersteuning van ons HR team zijn we op zoek naar een energieke interim HR adviseur voor de periode van februari tot september 2023.

Wil jij je als interim HR adviseur samen met ons de ambitieuze plannen voor 2023 verder invullen? Je werkt nauw samen met onze HR adviseur Annemieke Bisschops. Jij bent een stevige sparringpartner voor ons management. Je bent voor hen het eerste aanspreekpunt bij individuele- en teamcasuïstiek en je ziet toe op de uitvoering van ons HR beleid.

Wie zijn wij?

Nieuw Unicum is gespecialiseerd in de zorg, begeleiding en multidisciplinaire behandeling van mensen met progressieve MS en niet-aangeboren hersenletsel. We hebben veel ervaring en expertise opgebouwd bij de begeleiding en behandeling van mensen met progressieve MS. Voor het bieden van de zorg, begeleiding en multidisciplinaire behandeling hebben wij gemiddeld 600 medewerkers bij Nieuw Unicum.

Wat jij doet als Interim HR adviseur bij Nieuw Unicum

Jij bent verantwoordelijk voor het adviseren en coachen van de leidinggevenden en teams van onze zorgafdelingen. Binnen Nieuw Unicum hebben we elf zorgafdelingen op onze hoofdlocatie in Zandvoort en drie buitenlocaties in Zandvoort en Haarlem. Deze locaties en afdelingen hebben in totaal een bezetting van zo’n 400 medewerkers.

Je adviseert en coacht leidinggevenden en teams op het gebied van organisatie- en personeelsvraagstukken, waarbij nadruk ligt op de (door)ontwikkeling van medewerkers, hun vitaliteit en behoud van medewerkers. Je geeft ook praktisch sturing aan verzuim, de toepassing van de cao, rechtspositionele vraagstukken en personele kwesties.

Het Team

Jij bent onderdeel van het HR team, deze bestaat uit; Annemieke (HR adviseur), Anita (HR medewerker), Ellen (HR medewerker), Stephanie ( Recruiter), Piet (Preventiemedewerker) en Marjo (HR manager a.i.). Ook werk je nauw samen met de collega’s van de afdeling Leren en Ontwikkelen.

Vereisten

  • 28-32 uur per week beschikbaar;
  • Een afgeronde hbo of wo opleiding in een relevante richting zoals HR;
  • Minimaal vijf jaar ervaring als HR adviseur;
  • Ervaring met organisatievraagstukken, verandermanagement en generieke HRM casuïstiek zoals werving- en recruitmentactiviteiten, casemanagement en arbeidsrecht;
  • Actuele vakkennis met betrekking tot de sociale wetgeving, arbeidsrecht en Wet Verbetering Poortwachter.


Wie ben jij als persoon

Je bent een stevige gesprekspartner voor de organisatie, die toegankelijk is, in mogelijkheden denkt en verbindt. Je bent pro - actief , weet rust te brengen als het hectisch is, weet lastige vraagstukken in goed overleg op te lossen en pakt je rol als kennisdrager als het gaat om HR gerelateerde kwesties. Jij zorgt ervoor dat zaken voor elkaar komen en dat de neuzen naar een kant staan. Jouw managers voelen zich gezien en gehoord, kortom je bent een graag geziene collega.


Hier zorgen wij voor

Een uitdagende opdracht op een unieke locatie aan de rand van de duinen in Zandvoort.

  • Hybride werken, één dag in de week werken vanuit huis (indien gewenst).
  • Opdracht voor 6 maanden.
  • Beschikking over een laptop, telefoon en werkplek op locatie.
  • Het uurtarief bepalen we graag samen met jou op basis van jouw kennis en ervaring.

Goede bereikbaarheid is belangrijk, zowel met eigen vervoer als het OV kom je gemakkelijk bij ons terecht.
Je kunt bij ons gratis parkeren en wij beschikken over oplaadstations voor elektrische auto’s op ons eigen terrein.


Ben jij onze nieuwe Interim HR adviseur?
Reageren kan direct op de vacature.
Vragen? Neem contact op met Stephanie via 06-86846518 of sollicitaties@nieuwunicum.nl

Zandvoort
HR

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar