Interim Projectmanager ICT / Sr. Adviseur

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende interim opdracht als Projectmanager ICT voor de komende 6 maanden (16-24 uur per week)? Zoek niet verder! Er zijn bij Nieuw Unicum in Zandvoort diverse organisatie brede ICT-projecten waarbinnen jij als Projectleider de lead pakt, denk hierbij onder andere aan vervanging, ontmanteling en migratie projecten.

Wat jij doet als Interim Projectmanager ICT
(Sr. ICT Adviseur)

Als Interim Projectmanager kom jij ons team voor 6 maanden versterken, dit doe je op het gebied van ICT projectmanagement waarbij de nadruk ligt op automatisering (IT). Er zijn uitdagende projecten waarbinnen jij de leiding neemt zoals vervanging netwerk switches, wifi en telefonie, de uitrol van het nieuwe “modern workplace” concept inclusief de migratie naar M365/Teams en nieuwe hardware en het ontmantelen van de oude ICT omgeving.

Jij stemt hierbij de aanpak af op de omgeving (Agile) en geeft in voorkomende gevallen gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van ICT vraagstukken. Jij draagt zorg voor het managen van diverse leveranciers, stakeholders en de coördinatie van het team. En uiteraard steek jij waar nodig de handen uit de mouwen binnen de projecten.

Binnen de rol van Sr. Projectmanager draag jij bij aan het strategisch en tactisch beleid van Nieuw Unicum. En je bent het aanspreekpunt voor organisatie brede ICT gerelateerde projecten voor het management, leveranciers en collega’s. Daar waar nodig bied jij (technische) ondersteuning aan functioneel applicatiebeheerders.

Het team
Binnen het team ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie van de projecten. Je werkt hierbij nauw samen met jouw directe collega Bart Philips (werkplekbeheerder) en val jij onder leiding van Fred van Luijk (manager Financiën en ICT). Jij werkt samen met leidinggevenden en gebruikers binnen heel Nieuw Unicum en bent het aanspreekpunt voor onze ICT-partners! Een team van fijne collega’s en een bijzondere en uitdagende doelgroep.

Functievereisten

Waar jij voor zorgt

Jij bent een ervaren Projectmanager die snel operationeel inzetbaar is en je collega’s weet mee te nemen in de projecten en de uit te voeren werkzaamheden. Communicatief vaardig, dienstverlenend en je werkt graag in teamverband. Daarnaast beschik jij over;

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als ICT Projectmanager, Adviseur of vergelijkbaar;
 • Aantoonbare ervaring binnen projectmanagement;
 • Actuele kennis van technologische ontwikkelingen, (zorg) ICT-omgevingen en het gebruik;
 • Ervaring binnen een regierol zowel intern als extern;
 • Ervaring met het plannen, organiseren en zorgdragen voor werkverdeling;
 • Beschikbaarheid van 16-24 uur per week, op locatie. 

  Waar wij voor zorgen
  Naast een nieuwe uitdagende interim opdracht op een unieke locatie aan de rand van de duinen, bieden wij een interim (project)contract voor 6 maanden. Het tarief bepalen wij in overleg op basis van de kennis en ervaring die jij meebrengt. 

  Wij zijn goed te bereiken, zowel met het OV als eigen vervoer (gratis parkeren).

   Werken bij Nieuw Unicum
   Nieuw Unicum is een zorginstelling die professionele ondersteuning, verblijf en behandeling biedt aan volwassenen met lichamelijke en cognitieve beperking (niet aangeboren hersenletsel). Nieuw Unicum ontwikkelt zich momenteel tot een nationaal expertisecentrum op het gebied van progressieve MS. Wij bieden met 425 medewerkers zorg aan ruim 250 bewoners vanuit vijf locaties in de regio Zandvoort/Haarlem. Bekijk hier onze wervingsvideo.

   Ben jij onze nieuwe Interim Sr. Projectmanager?
   Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Recruitment op 06-86846518 of via sollicitaties@nieuwunicum.nl.