Overslaan naar content

Logopedist

  • Zandvoort
Paramedisch team

Dag nieuwe collega!

Lijkt het jou leuk om te werken binnen een unieke tak van de zorg? Wil jij bewoners en externe cliënten met communicatie-, kauw- en slikproblemen verder helpen en een bijdrage leveren aan diverse overstijgende werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Als logopedist bij Nieuw Unicum heb je oog voor de mogelijkheden die bewoners en externe cliënten hebben. Jij hebt hart voor mensen en dat merken bewoners in alles wat jij doet. Nieuw Unicum is een zorginstelling, uniek in de zorg voor mensen met Multiple Sclerose (MS) en Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Wat doe jij als logopedist bij Nieuw Unicum
Bij Nieuw Unicum bieden wij professionele ondersteuning, verblijf en behandeling aan volwassenen met lichamelijke en vaak ook cognitieve beperkingen. Als logopedist begeleidt, adviseer en behandel je bewoners en externe cliënten. Het optimaliseren van kwaliteit van het leven heeft de hoogste prioriteit.

Je onderzoekt, adviseert en behandelt bewoners met dysfagie, dysartrie, afasie, cognitieve communicatieproblemen en gehoorproblemen. Daarbij maak je gebruik van passende behandelmethodes en wanneer nodig (communicatie)hulpmiddelen. Je geeft instructies aan de zorg- en huiskamermedewerkers hoe om te gaan met slikproblemen, communicatieve problemen en cognitieve beperkingen van de bewoners.

Naast de dagelijkse begeleiding van de bewoners is er, afhankelijk van je ervaring, de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan diverse overstijgende werkzaamheden, waaronder de implementatie van de IDDSI. Daarnaast ben je samen met het team van logopedisten verantwoordelijk voor het begeleiden van stagiaires.

Het team
Als logopedist werk je in een multidisciplinair team. Je werkt nauw samen met verschillende disciplines, waaronder de diëtist, psycholoog, ergotherapeut en arts. Uniek binnen Nieuw Unicum is dat er bij slikproblemen gebruik kan worden gemaakt van de Flexibele Endoscopische Evaluatie van het Slikken (FEES). Bij de behandeling van slikproblemen kan Neuro Musculaire Elektro Stimulatie (NMES) toegepast worden. FEES vereist een specifieke bekwaamheid, jij kunt die onderzoeken bijwonen en hier waardevolle informatie uithalen.

Er is een mogelijkheid om je te bekwamen en specialiseren in FEES mocht je interesse hier liggen. 

Wie zoeken we

  • Je bent een professional die besluitvaardig, flexibel, communicatief vaardig en samenwerkingsgericht is.
  • Afgeronde relevante HBO opleiding;
  • Inschrijving in het kwaliteitsregister;
  • Werkervaring met cliënten met neurologische aandoeningen is een pre.

Meer over werken bij Nieuw Unicum

Hier zorgen wij voor

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris max. € 4.806,- bruto per maand obv 36 uur (FWG 55)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
🚗0,21 eurocent per kilometer, goed bereikbaar met het OV en gratis parkeren
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 december (2%)
🕛 20 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe logopedist?

Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstgeschenk en word jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!

WhatsApp direct met Pien Sintenie (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86848467.


Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is op werkenbijnieuwunicum.nl

Op locatie
  • Zandvoort
€ 3.281 - € 4.806 per maand
Paramedisch team

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar