Skip to content

Maatschappelijk werker | 20-24 uur

Zandvoort of HaarlemBehandelzaken

Functieomschrijving

Zoek jij een nieuwe uitdaging in omgeving Zandvoort, werk je graag met mensen met een lichamelijke en vaak ook cognitieve beperkingen? De mensen uit onze doelgroep begeleidt jij in de overstap naar Nieuw Unicum.

Wat jij doet als maatschappelijk werker bij Nieuw Unicum
Je onderzoekt de psychische situatie en sociale context van de bewoner. Je begeleidt en behandelt de bewoner en/of zijn omgeving bij het omgaan met de beperkingen, en met de acceptatie- en verwerkingsproblematiek. Je bepaalt hiervoor de werkwijze en aanpak van de begeleiding en behandeling in afstemming en samenwerking met de collega’s van de psychosociale dienst. De resultaten bespreek je in het MDO.

Je neemt deel aan commissies en werk- of projectgroepen met andere diensten of afdelingen.

Het team

Op de hoofdlocatie van Nieuw Unicum maak je deel uit van de afdeling Behandelzaken. De behandeldienst is een hecht en gespecialiseerd team waar verschillende behandelaren werken, zoals: artsen, verpleegkundig consulenten, maatschappelijk werk, fysio- en ergotherapie, logopedie, (GZ)-psychologen.

Nieuw Unicum is een zorginstelling die professionele ondersteuning, verblijf en behandeling biedt aan volwassenen met lichamelijke en vaak ook cognitieve beperkingen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van progressieve MS.

Vereisten

De maatschappelijk werker binnen Nieuw Unicum is een professional die communicatief zeer vaardig en sensitief is. Het is belangrijk dat je passie voor mensen hebt en betrokken bent bij onze bewoners.


Daarnaast vinden we onderstaande terug in jouw profiel:

  • Afgeronde HBO opleiding op het gebied van maatschappelijk werk (SPH).
  • Ervaring als maatschappelijk werker.
  • Bij voorkeur kennis en ervaring in begeleidings- en behandelingstechnieken in relatie tot psychiatrische en/of psychosociale problemen bij mensen met een lichamelijke beperking en/of mensen met NAH.
  • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
  • Je denkt in mogelijkheden, hebt een positieve instelling en bent enthousiast en resultaatgericht.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor
Naast een team van fijne collega’s en een bijzondere locatie ook een bijzondere en uitdagende doelgroep bieden wij een inschaling in FGW 55 max. €4.304,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg.

Jij ontvangt direct een vast dienstverband!

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

Ben jij onze nieuwe maatschappelijk werker?
Solliciteer dan direct via de button! Heb je vragen over deze functie?
Neem contact op met Liesbeth Kooij (Manager Behandelzaken) via 023-5761212 of lkooij@nieuwunicum.nl.

Zandvoort of Haarlem
Behandelzaken

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar