Overslaan naar content

Maatschappelijk werker | 24 – 28 uur

ZandvoortBehandelzaken

Dag nieuwe collega!

Zoek jij een nieuwe uitdaging in omgeving Zandvoort, werk je graag met mensen met lichamelijke en vaak ook cognitieve beperkingen? De mensen uit onze doelgroep bied je begeleiding en kortdurende behandeling, hiermee help je onze bewoners met het herpakken van rollen en het leiden van een waardevol bestaan.


Wat jij doet als maatschappelijk werker bij Nieuw Unicum

De maatschappelijk werker ondersteunt de bewoner in het omgaan met de opname/ziekte en alles wat het leven met zich mee brengt. Samen met de bewoner zoek je waar knelpunten liggen en help je bij het terugvinden van eigen kracht en kwaliteit van leven. Daarnaast heb je een rol in het ondersteunen van bewoners in het contact met familie en het zorgteam.


Thema’s die bij de bewonersgroep van Nieuw Unicum voorkomen zijn omgaan met/en oplossen van problemen in het (sociale) leven; ondersteuning bij behoud, versterking en herstel van psychosociale gezondheid en/of maatschappelijk functioneren; moeizame communicatie tussen bewoner en (zorg)professional en hulp bij praktische problemen. Ook ben je aanspreekpunt bij (vermoeden van) huiselijk geweld.


Er is een nauwe samenwerking met alle collega’s binnen Nieuw Unicum en, indien nodig, ben je aanwezig bij een multidisciplinair overleg. Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de organisatie in samenwerking met andere diensten of afdelingen. En je hebt een actieve rol bij de inrichting en de positionering van maatschappelijk werk binnen Nieuw Unicum.


Het team

Op de hoofdlocatie van Nieuw Unicum maak je deel uit van de afdeling Behandelzaken. De behandeldienst is een gespecialiseerd team waar verschillende behandelaren werken zoals: artsen, verpleegkundig consulenten, maatschappelijk werk, fysio- en ergotherapie, logopedie, (GZ)-psychologen.


Nieuw Unicum is een zorginstelling die professionele ondersteuning, verblijf en behandeling biedt aan volwassenen met lichamelijke en vaak ook cognitieve beperkingen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van progressieve MS.

Wie zoeken we

De maatschappelijk werker binnen Nieuw Unicum is een professional die communicatief zeer vaardig en sensitief is. Het is belangrijk dat je hart voor mensen hebt en betrokken bent bij onze bewoners. Daarnaast vinden we onderstaande terug in jouw profiel:


 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur Social Work.
 • Je bent beschikbaar op dinsdag en bij voorkeur op woensdag en donderdag.
 • Je hebt ruime werk- en levenservaring.
 • Ervaring als maatschappelijk werker in de langdurige zorg is een pré.
 • Bij voorkeur kennis en ervaring in begeleiding en behandeling in relatie tot psychosociale en/of psychiatrische problemen bij mensen met een lichamelijke beperking en/of mensen met NAH.
 • Je beschikt over een netwerk van hulpinstanties of kennis van de sociale kaart.
 • Je denkt in mogelijkheden, hebt een positieve instelling en bent enthousiast en resultaatgericht.
 • Je bent analytisch en bent procesmatig sterk.
 • Je vindt het leuk om naast de bewoners je collega’s in de zorg te ondersteunen.
 • Je bent ervaren in het werken vanuit meervoudig partijdige attitude.
 • Je bent flexibel, kan overstijgend denken en werkt procesmatig aan verbetering op basis van signalen.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor
📝Vast dienstverband
💰 Salaris max. € 4.712,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG55)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 juni (2%) en 1 december (2%)
🕛 24-28 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe maatschappelijk werker?

Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstpakket en wordt jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


WhatsApp direct met Pien Sintenie (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86848467.

Zandvoort
€ 3.217 - € 4.712 per maand
Behandelzaken

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar