Skip to content

Manager Bedrijfsvoering | 32-36 uur

ZandvoortBehandelzaken

Dag nieuwe collega!

Met visie, strategisch inzicht, lef en een groot hart voor zorg ben jij een manager bedrijfsvoering die heldere kaders creëert waarbinnen de zorg geleverd kan worden.

Nieuw Unicum
Ruim 480 betrokken medewerkers verzorgen en ondersteunen dagelijks, samen met betrokken vrijwilligers, de 250 bewoners van Nieuw Unicum. De organisatie staat bekend om haar zorg en expertise op het gebied van progressieve Multiple Sclerose en niet-aangeboren hersenletsel. De kleinschaligheid en de persoonlijke benadering wordt door de bewoners en hun verwanten zeer gewaardeerd.

Nieuw Unicum wordt aangestuurd door een tweehoofdige Raad van Bestuur samen met een per 1 januari a.s. nieuw te vormen MT (Zorg, Dagbesteding, Medische-, Paramedische en Psychosociale Teams, Bedrijfsvoering, HR, I&A). De zorg wordt aangestuurd door 11 teammanagers die nauw samenwerken met de aanwezige behandeldisciplines. 

Werken binnen een kleine zelfstandige zorgaanbieder heeft voordelen (korte lijnen, persoonlijk contact met collega’s en bewoners, snel schakelen, ruimte voor initiatief en ondernemerschap) en ook de nadelen (kwetsbare bezetting, het moeten voldoen aan kwaliteits- en verantwoordingsvereisten van de sector). Dit maakt het tot een dynamische werkomgeving.


De rol van Manager Bedrijfsvoering bij Nieuw Unicum
Je verantwoordelijkheid als manager bedrijfsvoering is breed en strekt zich uit over de huisvesting, de financiële en facilitaire portefeuille en beslaat het inplannen en roosteren van de zorgmedewerkers. Je werkterrein draagt daarmee dagelijks bij aan het verbeteren van de bedrijfsvoering- en zorgprocessen.

Als manager bedrijfsvoering is jouw rol cruciaal en veelzijdig binnen het MT. Jij acteert ook als Concern Controller voor de Raad van Bestuur. En adviseert over de bedrijfsvoering, bedrijfsinrichting en organisatiekeuzes, het wel of niet doorgaan met bepaalde aspecten binnen de zorgdienstverlening.

Daarnaast stuur jij het Team Financiën & Control aan en bent direct leidinggevende van de coördinator Facilitair en coördinator Technische dienst.


Aandachtsgebieden functionele lijn;

  • Ondersteunen primair proces, administratie, administratieve verwerking en rapportage (incl. jaarrekening).
  • Alles wat met zorgadministratie te maken heeft (Intake & Opname) en zorgadministratie samenvoegen, beter afstemmen) alsmede de Zorginkoop.
  • Plannen en roosteren, nieuwe activiteit centraal roosteren, afdeling opbouwen en stroomlijnen.
  • Facilitair, waaronder de overgang van schoonmaak naar facilitair. Verschuivingen binnen organisatie.
  • Huisvesting, vastgoed en technische zaken, in het hier en nu en met een lange termijn zorgvisie in relatie tot die huisvesting.


Je bent betrokken bij diverse aspecten binnen de organisatie en daarom ga je vaak en snel schakelen op verschillende onderwerpen, uiteenlopend van strategisch tot operationeel. Daarbij kun je vooruit kijken naar 5-10-15 jaar gecombineerd met het hier en nu op het gebied van praktische zaken.

Wie zoeken we

Een nieuwe vaste collega die samen met ons verder kan bouwen aan de toekomst van Nieuw Unicum. De nieuwe organisatiestructuur is recent ontstaan en verdient zorgvuldige en enthousiaste invoering en uitvoering. En daar speelt de Manager Bedrijfsvoering een belangrijke rol bij. Verwacht wordt dat jij bijdraagt aan de (ontwikkeling van) professionaliteit van Nieuw Unicum, zowel binnen de eigen teams als ter ondersteuning van de collega's in de zorg.

Je bent een professional op management niveau met sterke financiële competenties en met relevante kennis van en ervaring met financiering van de zorg. Ook van een portie techniek en bouwactiviteiten schrik je niet terug. Daarbij weet je het contact en sterke verbinding met je naaste collega’s en die in de rest van de organisatie vast te houden. Deze rol vraagt om een groot bereik, van strategisch denken tot operationeel. Hierbij durf jij door te pakken en weet jij de fijne balans te behouden wanneer de Raad van Bestuur aangehaakt dient te worden.

  • Hbo diploma Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Accountancy
  • Hbo + werk- en denkniveau
  • Ervaring in de zorgbranche en daarmee ervaring met Zorginkoop
  • Gevoel voor techniek (in de zorg) en huisvesting (bouw & onderhoud)
  • Kennis en kunde van begroting, jaarrekening en nieuwbouw is een pre


Hier zorgen wij voor

📝Vast dienstverband
💰 Salaris inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
FWG 70 - max. € 7.632,- bruto per maand o.b.v. 36 uur of FWG 75 - max. € 9.238,- bruto per maand o.b.v. 36 uur

💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)

🚗 0,19 eurocent per kilometer en gratis parkeren

🔌 Mogelijkheid voor het opladen van je elektrische fiets en/of auto
🕛 32-36 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe Manager Bedrijfsvoering?

Solliciteer dan direct via de solliciteer button!

Bel of app Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518.

Eerst kennismaken?

Geen probleem! Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met Peter Waterman (Manager Bedrijfsvoering a.i.) en Anne-Marie Jasper (Bestuurder). Laat je gegevens achter via het sollicitatieformulier of bel Stephanie op 06-86846518.

Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Zandvoort
€ 5.063 - € 9.238 per maand
Behandelzaken

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar