Skip to content

Medewerker dagbesteding | 28-32 uur

ZandvoortDagbesteding

Functieomschrijving

Een passende dag-invulling betekent voor ieder mens iets anders. Door middel van groepsgerichte en individuele begeleiding ondersteun je mensen bij het hebben van een waardevolle dag-invulling. Ga jij graag de uitdaging aan? Jij gaat samen met het team het verschil maken voor onze bewoners op het vlak van welzijn en activiteiten. 


Wat jij doet als medewerker dagbesteding
De bewoners van Nieuw Unicum hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan uitlopende activiteiten, hierbij is goede begeleiding essentieel. Je bespreekt met de bewoner wat voor hem of haar belangrijk is. Samen kijk je wat er mogelijk is als passende dag- en weekinvulling. Je plant, organiseert en begeleidt diverse activiteiten op verschillende locaties binnen Nieuw Unicum. 

Jij evalueert regelmatig met bewoners en collega’s, hoe gaat het met de bewoner en is het weekprogramma nog passend. Het aanbod van activiteiten kan veranderen naarmate de vraag en behoefte vanuit onze bewoners verandert. Hier speel je een actieve rol in. Je draagt zorg voor middelen, materialen en ruimtes op het vlak van kwaliteit, hygiëne en veiligheid.


Door je in te leven in de interesse en mogelijkheden van onze bewoners gecombineerd met kennis van en inzicht in complexe ziektebeelden (MS en NAH) kun jij passende begeleiding bieden. Elke zorgafdeling en buitenlocatie heeft een of twee vaste aanspreekpunten vanuit het team dagbesteding: samen met zorgmedewerkers en behandelaren zoek je uit hoe jij de bewoner het beste kunt benaderen en stimuleren. Hierdoor krijgt iedere bewoner de aandacht en ondersteuning die hij of zij nodig heeft.


Jouw team
Jij zit in het team dagbesteding, dit team bestaat op dit moment uit 25 medewerkers. Wij maken gebruik van verschillende faciliteiten en ruimtes om de dag invulling voor mensen zo breed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Ons aanbod binnen Nieuw Unicum is heel divers!
Wij hebben onder andere een kookstudio, een atelier en een soos. Er is ook veel ruimte voor sport en spel, materiaal bewerking en we maken gebruik van multimedia. Ook werken wij als medewerker dagbesteding in de directe woonomgeving van de bewoners, voor het geval de activiteiten “buitenshuis” of niet meer haalbaar zijn. Dan kijken we gericht wat bij iemand past en mogelijk is.

In de avond en in het weekend organiseren we ook regelmatig activiteiten, dit betekent dat jij ook flexibel inzetbaar bent in de avond en in het weekend waarop deze activiteiten gepland zijn. Zo hebben we rondom dé F1-race van Max in Zandvoort uiteraard veel georganiseerd en vieren we regelmatig lokale evenementen!

Vereisten

Je hebt belangstelling en inlevingsvermogen voor de leefsituatie van de bewoners. Je hebt ervaring met het begeleiden van mensen met lichamelijke, neurologische, gedragsmatige en cognitieve beperkingen. Je bent flexibel, neemt initiatief en kunt goed schakelen tussen verschillende type bewoners, hun behoefte en situaties. Je kunt zelfstandig werken maar ook goed samenwerken. Je bent communicatief sterk, geduldig en inventief.

  • Diploma MBO niveau 3 of 4 Sociaal Pedagogisch Werker (SPW) of Sociaal Cultureel Werk (SCW);
  • Of jij hebt ruime ervaring als medewerker zorg en/of begeleiding met deze doelgroep en het organiseren van activiteiten;
  • Ervaring op het gebied van activiteiten- en persoonlijke begeleiding;
  • Je hebt ervaring met methodisch werken;
  • Digitaal vaardig, bekend met MS Officepakket;
  • Je hebt creatieve eigenschappen en denkt vanuit mogelijkheden;
  • Je bent flexibel, ambitieus, innovatief en toegewijd.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Waar wij voor zorgen

Naast een team van enthousiaste collega’s en een uitdagende baan op een unieke locatie bieden wij inschaling in FWG 35 max. 3.009,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg.  


Jij ontvangt direct een vast contract en je kunt werken in een flexibel rooster. 
Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe medewerker dagbesteding?

Solliciteer dan direct via de button!
Bel of app Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518. 

Zandvoort
Dagbesteding

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar