Skip to content

Medewerker Financiën

ZandvoortFinancieel

Functieomschrijving

Zoek jij een nieuwe uitdaging op onze financiële afdeling? Houd jij je graag bezig met de cliëntenadministratie maar zet jij je ook graag in voor de financiële en salarisadministratie? Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, je komt te werken in een prachtige omgeving op onze hoofdlocatie in Zandvoort.


Wat jij doet als Medewerker Financiën?
Jij bent met je collega’s verantwoordelijk voor de gehele administratie, bestaande uit de financiële administratie, cliëntenadministratie en salarisadministratie. De focus van jouw werkzaamheden ligt op het gebied van de cliënteninformatie en registratie (CIR). Je bent verantwoordelijk voor een juiste en tijdige informatievoorziening binnen de organisatie. Dit doe je met geavanceerde hulpmiddelen en software. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de cliënten- en zorgadministratie nauw aansluit bij de zorgprocessen.

Je houdt je voornamelijk bezig met het verwerken van mutaties. Je maakt overeenkomsten op en je verzorgt de declaratie van de geleverde zorg. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor algemene financiële taken waaronder het boeken van facturen en het beantwoorden van allerlei vragen over de administratie aan collega’s, bewoners, leveranciers en debiteuren.

De software die wordt gebruikt is Plancare voor ECD en AFAS voor financiën, HR en salaris. Er loopt momenteel een implementatietraject voor ONS van Nedap.


Het team

Het team waarin je komt te werken bestaat uit vier collega’s. Jij vindt het leuk om in een team te werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je werkt nauw samen binnen het team en staat in contact met alle afdelingen binnen de organisatie.

Vereisten

Je bent analytisch, je ziet snel verbanden, weet tot de kern van een vraagstuk te komen en trekt de juiste conclusies. Je hebt een proactieve houding waarbij je de regie en verantwoordelijkheid neemt.

  • Een relevante afgeronde MBO 4 opleiding (financiële/administratieve richting);
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis en ervaring met Excel;
  • Ervaring met ONS, Plancare en Afas is een pre;
  • Ervaring met zorgadministratie is een pre.
  • Bereidheid om een opleiding op het gebied van zorgadministratie te volgen.


Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris max. €3.154,- bruto per maand o.b.v. 36 uur* 
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)
🕛 28-32 uur per week

* Op 1 mei 2023 vindt er een CAO verhoging plaats van 3,2%. 


Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe medewerker Financiën?

Solliciteer dan direct via de solliciteer button!

Bel of app Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518.

Zandvoort
€ 2.236 - € 3.154 per maand
Financieel

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar