Skip to content

Medewerker Huishouding | 16-25 uur

ZandvoortZorg

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan een prettige woonomgeving voor onze bewoners? Werk jij graag afwisselend op verschillende locaties? Kom ons team huishouding versterken in Zandvoort!

Wat ga je doen
Als medewerker Huishouding kom je in onze Flexpool te werken en ben je verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden op één van onze afdelingen. Deze werkzaamheden voer je uit volgens een vastgesteld schema. Je maakt woon-/slaapkamers, huiskamers maar bijvoorbeeld ook kantoren schoon. Per afdeling zijn er gemiddeld 18 bewoners en jij komt bij onze bewoners op hun kamer, geregeld ben jij aan het werk als zij aanwezig zijn in de ruimte.

Periodiek was je gordijnen, ramen en reinig je vloeren. Uiteraard zorg jij er ook voor dat middelen en materialen gebruiksklaar zijn. Wij zorgen voor de juiste uitrusting om je werk goed uit te kunnen voeren.

Het team huishouding start de dag tussen 08:00 en 09:00 op en je draait een dienst van 4 of 5 uur. Dit betekent dat jij tussen 12:00 en 14:00 klaar bent met werken. Dit is afhankelijk van hoe laat je in de ochtend bent begonnen en welke voorkeur je hebt voor diensten. Je kunt bijvoorbeeld 4 uurs diensten werken of 5 uurs diensten verdeeld over 4 of 5 werkdagen. 

Team
Als medewerker Huishouding binnen onze Flexpool werk jij steeds op wisselende locaties binnen Nieuw Unicum. Wij hebben 11 afdelingen binnen onze hoofdlocatie in Zandvoort en 3 buitenlocaties in Haarlem, Zandvoort-Noord en Zandvoort-Centrum. Bij Nieuw Unicum heerst een informele werksfeer met betrokken collega’s die een passie voor hun vak hebben!

Vereisten

Waar jij voor zorgt

  • Jij bent flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00-14:00 uur;
  • Jij bent 16-25 uur, 4-5 dagen per week beschikbaar;
  • Enige ervaring op het gebied van schoonmaken is een pré;
  • Jij bent sociaal en communicatief vaardig.

Meer over werken bij Nieuw Unicum

Hier zorgen wij voor:
Naast deze uitdagende en zelfstandige baan op een unieke locatie bieden wij inschaling voor mbo 3 niveau in FWG 15 max. €2.381,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg.

Jij ontvangt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. 

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe medewerker huishouding?
Solliciteer dan direct via de button!
Bel of app Stephanie Bos (recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518.

Zandvoort
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar