Medewerker Huishouding (20 uur)

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan een prettige woonomgeving voor onze bewoners? Werk jij graag afwisselend op verschillende locaties? Kom ons team Huishouding versterken in Zandvoort!

Wat ga je doen
Als medewerker Huishouding kom je in onze Flexpool en ben je verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden op één van onze afdelingen. Deze werkzaamheden voer je uit volgens een vastgesteld schema. Je maakt woon-/slaapkamers, huiskamers maar bijvoorbeeld ook kantoren schoon. Per afdeling zijn er gemiddeld 18 bewoners en jij komt bij onze bewoners op hun kamer, geregeld ben jij aan het werk als zij aanwezig zijn in de ruimte.

Periodiek was je gordijnen, ramen en reinig je vloeren. Uiteraard zorg jij er ook voor dat middelen en materialen gebruiksklaar zijn. Wij zorgen voor de juiste uitrusting om je werk goed uit te kunnen voeren.


Het team huishouding start de dag tussen 08:00 en 09:00 op en je draait een dienst van 5 uur. Dit betekent dat jij om 13:00 of 14:00 klaar bent met werken, afhankelijk van hoe laat je in de ochtend bent begonnen.


Team

Als medewerker Huishouding binnen onze Flexpool werk jij steeds op wisselende locaties binnen Nieuw Unicum. Wij hebben 11 afdelingen binnen onze hoofdlocatie in Zandvoort en 3 buitenlocaties in Haarlem, Zandvoort-Noord en Zandvoort-Centrum. Bij Nieuw Unicum heerst een informele werksfeer met betrokken collega’s die een passie voor hun vak hebben!

Functievereisten

Waar jij voor zorgt

 • Jij bent flexibel inzetbaar van ma t/m zondag tussen 8.00-14.00 uur;
 • Jij bent 20 uur, 5 dagen per week beschikbaar;
 • Enige ervaring op het gebied van schoonmaken is een pré;
 • Jij bent sociaal en communicatief vaardig.


Waar wij voor zorgen

Naast een nieuwe baan op een unieke locatie aan de rand van de duinen, bieden wij:

 • Inschaling conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 15 max. €2.226,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband 36 uur);
 • Jaarcontract (met uitzicht op een vast dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • 8% vakantiegeld en 201 verlofuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband);
 • Deelname aan pensioenfonds zorg en welzijn;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede bereikbaarheid, zowel met eigen vervoer (gratis parkeren op terrein) als met het OV;
 • Bij een vast contract een meerkeuze systeem voor overige arbeidsvoorwaarden met o.a.; een fietsenplan, laptopregeling etc.;
 • Een persoonlijke werksfeer met korte lijnen.


Werken bij Nieuw Unicum

Werken in een unieke tak van de zorg, Nieuw Unicum biedt een bijzondere werkplek. Bij Nieuw Unicum zijn we gespecialiseerd in de zorg, begeleiding en multidisciplinaire behandeling van mensen met progressieve MS. Niet voor niets zijn wij MS Expertisecentrum. Ook mensen met niet-aangeboren hersenletsel vinden bij ons een woon- en behandelplek. Onze bewoners zijn tussen de 18 en 70 jaar, hebben diverse achtergronden en kampen met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen. Wij zijn ambitieus, leergierig en participeren in wetenschappelijk onderzoek naar MS. Daarbij werken wij nauw samen met andere MS-organisaties. Welke functie je ook hebt: het werk is afwisselend en uitdagend. Wij zijn trots op wat wij doen!

Wij bieden met 425 medewerkers zorg aan ruim 250 bewoners vanuit vijf locaties in de regio Zandvoort/Haarlem. Bekijk hier onze wervingsvideo.


Ben jij onze nieuwe medewerker Huishouding?

Solliciteer dan direct via de solliciteer button! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Recruitment op 06-86846518 of via sollicitaties@nieuwunicum.nl.