Skip to content

Medewerker huiskamer | 32 uur

ZandvoortZorg

Functieomschrijving

Vind jij het belangrijk dat bewoners op een prettige manier kunnen wonen en wil jij hierin je steentje bijdragen. Ben jij op zoek naar een gezellige en informele werksfeer waar naast hard werken ook plezier wordt gemaakt? Dan kijken wij ernaar uit om van je te horen!


Wat ga je doen?

Jij draagt zorg voor de dagelijkse maaltijden en jij creëert een huiselijk sfeer. Je ondersteunt bewoners bij hun dagelijkse maaltijden. Hierbij zorg jij er voor dat er gezonde, volwaardige en gevarieerde voeding en dranken worden verstrekt. Elke bewoner heeft eigen wensen, behoeften en dieeteisen. Hiervoor werk je samen met de collega’s van diëtiek. Jij bent scherp op eet- en slikproblematiek en zorgt voor het op de juiste manier verstrekken en toedienen van eten en drinken.


Binnen de huiskamer ben jij de gastvrouw/-heer die zorgt voor een huislijke sfeer en leg je contacten met de bewoners van jouw afdeling. Jij bent verantwoordelijk voor het netjes en schoonhouden van de huiskamer, de keuken en het verzorgen van de bestellingen en de daarbij behorende administratieve handelingen.

Elke dag iets nieuws
Als medewerker huiskamer leer je bij Nieuw Unicum bijna dagelijks wat nieuws. Om je te helpen nog betere zorg te bieden, is het belangrijk dat je inzicht hebt in de ziektebeelden van onze bewoners. Daar helpen onze behandelaren je bij. Daarnaast bieden wij je een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma.


Waar kom je te werken?

Als medewerker huiskamer werk je op de afdeling Zwaluwhof op onze hoofdlocatie in Zandvoort. Het team binnen de afdeling bestaat uit: Teamleider zorg, EVV 4, EVV 3, Verpleegkundigen, Verzorgenden, Zorgassistenten, Medewerkers Huiskamer & Huishouding, Leerlingen en Stagiairs.


Binnen de afdeling Zwaluwhof leveren wij belevingsgerichte zorg aan bewoners met lichamelijke en cognitieve beperkingen. Naast zorg bieden wij ook begeleiding aan de bewoners om zich te kunnen beheersen en om hun gedrag zelf te sturen. Er wordt ondersteuning geboden door middel van het bieden van structuur, rust en evenwicht.


Meer over werken bij Nieuw Unicum

Vereisten

Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je houdt rekening met de lichamelijke en cognitieve beperkingen en de wensen van onze bewoners. Daarbij weet je lastige situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen je hierbij. Je kunt goed samenwerken. Ook ben je leergierig en vind je het leuk om trainingen te volgen die je verder helpen in je werk.


  • Wisselrooster, je bent doordeweeks en in het weekend beschikbaar;
  • Diensten van 07:00 uur tot 15:30 uur en van 12:00 uur tot 20:30 uur;
  • Beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je bent computervaardig (kennis van outlook en Microsoft office);
  • Kennis van ONS is een pré;
  • Kennis van HACCP-richtlijnen.


Hier zorgen wij voor

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris maximaal € 2.685,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 20)
➕ Maandelijkse bruto functietoeslag van 5% over het overeengekomen bruto salaris* 
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)

🚗0,19 eurocent per kilometer, goed bereikbaar met het OV en gratis parkeren

🕛 32 uur per week

Wanneer je bij Nieuw Unicum werkt val je onder de CAO Gehandicaptenzorg, dit betekent dat jij er 10% loon bij krijgt in het komende jaar. Dit komt bij de loonsverhoging van 3,2% die je eerder dit jaar al is toegepast.


Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

* Nieuw Unicum is op dit moment bezig met het project functiehuis waarbij er wordt gekeken naar de herwaardering van de functie medewerker huiskamer. Wanneer de functie in het project functiehuis definitief wordt, komt deze tijdelijke functietoeslag te vervallen.


Ben jij onze nieuwe medewerker huiskamer?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstpakket en wordt jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch.

Bel of app Pien Sintenie voor meer informatie over de functie via 06-86848467.

Zandvoort
€ 1.947 - € 2.685 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar