Skip to content

Medewerker huiskamer | 12-20 uur

ZandvoortZorg

Functieomschrijving

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners hier op een prettige manier kunnen wonen. Zo heeft bijna elke afdeling een eigen huiskamer. Hier komen bewoners gezellig samen voor een lekkere kop koffie en eten. Vaak schuiven teamleden aan voor een praatje. Er heerst een informele en fijne werksfeer. Want naast hard werken vinden wij plezier ook belangrijk!


Jij draagt zorg voor de dagelijkse maaltijden en jij creëert een huiselijk sfeer. Je ondersteunt onze bewoners bij hun dagelijkse maaltijden. Hierbij zorg jij er voor dat er gezonde, volwaardige en gevarieerde voeding en dranken worden verstrekt. Iedere bewoner heeft zijn of haar eigen wensen, behoeften en dieeteisen. Hiervoor werk je samen met de collega’s van diëtiek. Verder ben jij scherp op eet- en slikproblematiek en zorg jij voor het op de juiste manier verstrekken en toedienen van eten en drinken.

Binnen de huiskamer ben jij ook de gastvrouw/-heer die zorg voor een huislijke sfeer en leg je contacten met de bewoners van jouw afdeling. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het netjes en schoonhouden van de huiskamer, de keuken en het verzorgen van de bestellingen en de daarbij behorende administratieve handelingen.

Elke dag iets nieuws
Als medewerker huiskamer leer je bij Nieuw Unicum bijna dagelijks wat nieuws. Om je te helpen nog betere zorg te bieden, is het belangrijk dat je inzicht hebt in de ziektebeelden van onze bewoners. Daar helpen onze behandelaren je bij. Daarnaast bieden wij je een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma.


Waar kom je te werken?

Als medewerker huiskamer werk je op een zorgafdeling op de hoofdlocatie in Zandvoort. Jij bent het centrale punt op de afdeling en biedt, naast de reguliere werkzaamheden in de huiskamer, een luisterend oor aan de bewoners. Het team binnen de afdeling bestaat uit: Teamleider zorg, EVV 4, EVV 3, Verpleegkundigen, Verzorgenden, Zorgassistenten, Medewerkers Huiskamer & Huishouding, Leerlingen en Stagiairs.


Meer over w
erken bij Nieuw Unicum

Vereisten

Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je houdt rekening met de lichamelijke en cognitieve beperkingen en de wensen van onze bewoners. Daarbij weet je lastige situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen je hierbij. Je kunt goed samenwerken. Ook ben je leergierig en vind je het leuk om trainingen te volgen die je verder helpen in je werk.

  • Wisselrooster, je bent doordeweeks en in het weekend beschikbaar;
  • Diensten bestaan uit dag-, avond- en weekenddiensten;
  • Beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Kennis van HACCP-richtlijnen.


Hier zorgen wij voor

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris maximaal € 2.605,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 20)
➕ Maandelijkse bruto functietoeslag van 5% over het overeengekomen bruto salaris* 
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)
🕛 15-20 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

* Nieuw Unicum is op dit moment bezig met het project functiehuis waarbij er wordt gekeken naar de herwaardering van de functie medewerker huiskamer. Wanneer de functie in het project functiehuis definitief wordt, komt deze tijdelijke functietoeslag te vervallen.


 Ben jij onze nieuwe medewerker huiskamer?
Solliciteer dan direct via de button!
Bel of app Stephanie Bos voor meer informatie over de functie via 06-86846518.

Zandvoort
€ 1.867 - € 2.605 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar