Skip to content

Medewerker huiskamer | Kookdienst | 24-32 uur

HaarlemZorg

Functieomschrijving

Jij draagt zorg voor de dagelijkse verse maaltijd en creëert een huiselijk sfeer. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners op een prettige manier wonen. Zo hebben wij een eigen huiskamer waar de bewoners gezellig samenkomen voor een lekkere kop koffie en eten.

Binnen jouw dienst ben jij verantwoordelijk voor het runnen van de ruime huiskamer en de bijbehorende grote open keuken. Er wordt bij aanvang van de dienst altijd gestart met een koffie en thee moment die jij verzorgt, opgevolgd door de lunch waarbij je helpt waar nodig.

Koken doe jij voor 15 bewoners, hierbij ben jij creatief in het bedenken van lekkere, nieuwe gerechten die in de smaak vallen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doen van de boodschappen, eigen regie dus in het kookschema! Hierbij zorg je er uiteraard voor dat er gezonde, volwaardige en gevarieerde maaltijden op het menu staan.

Verder ben jij scherp op eet- en slikproblematiek en zorg jij voor het op de juiste manier verstrekken en toedienen van eten en drinken. Hiervoor bieden wij jou uiteraard de juiste trainingen.

Binnen de huiskamer ben jij ook de gastvrouw/-heer die zorgt voor een goede sfeer en leg je contacten met de bewoners. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het netjes en schoonhouden van de huiskamer, de keuken en het verzorgen van de bestellingen en de daarbij behorende administratieve handelingen.

Team
Als medewerker huiskamer kookdienst werk je op onze locatie Haarlem. Wij zijn een woonomgeving voor onze bewoners met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), in combinatie met lichamelijke beperkingen, verslavingszorg en psychosociale aspecten. Zij ontvangen de benodigde zorg en begeleiding in hun eigen appartement.

Het pand met mooie tuin delen wij met reguliere woonappartementen, waarvan wij 18 appartementen hebben.

Vereisten

Vereisten
Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je houdt rekening met de lichamelijke en cognitieve beperkingen en de wensen van onze bewoners. Daarbij weet je lastige situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen je hierbij. Je kunt goed samenwerken en lever je een positieve bijdrage aan teamgericht werken. Ook ben je leergierig en vind je het leuk om trainingen te volgen die je verder helpen in je werk.

  • Beschikbaar voor diensten van 8 uur;
  • Aanvang dienst tussen 9:00 en 11:00 en eindtijd tussen 17:30- 19:30 uur;
  • Flexibel inzetbaar voor drie of vier dagen per week inclusief weekenddagen;
  • Beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Kennis van HACCP-richtlijnen.


Hier zorgen wij voor:

Naast deze uitdagende en zelfstandige baan op een unieke locatie bieden wij inschaling in FWG 20 max. € 2.524,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg. Jij ontvangt een vast contract!

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Interesse?
Solliciteer direct via de solliciteer button!

Bel of app Stephanie Bos (recruiter) voor meer informatie via 06-86846518.

Haarlem
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar