Skip to content

Medewerker intake en opname | 24 uur

ZandvoortBehandelzaken

Functieomschrijving

Zoek jij een nieuwe uitdaging in omgeving Zandvoort, werk je graag met mensen met een lichamelijke en vaak ook cognitieve beperkingen? De mensen uit onze doelgroep staan ondanks hun complexe beperkingen nog midden in het leven en jij verzorgt de praktische ondersteuning in de overstap naar Nieuw Unicum.

Wat ga je als medewerker intake en opname bij Nieuw Unicum doen?
Je ondersteunt het intake en opname proces en bent het centrale aanspreekpunt voor cliënten die zich nieuw aanmelden bij Nieuw Unicum. Je bent verantwoordelijk voor het procesmatig monitoren en administratief vastleggen van alle stappen en gegevens uit de client journey van aanmelding tot en met plaatsing voor langdurig wonen.

Dat houdt in:

 • Je plant, organiseert en administreert de voortgang van aanmelding, intake en oriëntatie, tijdelijk verblijf en langdurig verblijf van (potentiële) cliënten van Nieuw Unicum.
 • Je staat (potentiële) cliënten, familie/mantelzorgers en verwijzende instanties te woord over de procedure van het intake en opname proces.
 • Je verzamelt, registreert en verstrekt relevante informatie voor de (potentiële) cliënt, de zorgbemiddelaar, de behandelaren, zorg, CIR en facilitaire zaken.
 • Je plant intakegesprekken, boekt reserveringen in voor tijdelijk verblijf en ondersteunt bij wachtlijstbeheer.
 • Je zorgt voor complete en relevantie informatiepakketten.
 • Je zorgt dat alle relevante betrokkenen op het juiste moment in het proces geïnformeerd zijn.


Je werkt met veel mensen samen zowel intern als met externe contacten zoals verwijzers, instellingen en het zorgkantoor. Jij staat in contact met de cliënt, de zorg, behandelaren, facilitair en zorgadministratie. Hierdoor leer jij de organisatie Nieuw Unicum snel goed kennen en weet je precies wat er speelt.

De afdeling intake en opname heeft veel gesprekken met familie, mantelzorgers en de nieuwe cliënten voor wie je vaak het eerste gezicht bent van Nieuw Unicum. Een (vast) verblijf in Nieuw Unicum is een life event voor de cliënt en zijn omgeving en jij begeleidt hen samen met je collega’s hierin.

Het team

Je komt te werken op de afdeling intake en opname op onze hoofdlocatie. Het team bestaat naast jezelf uit twee zorgbemiddelaars. Jullie maken deel uit van de afdeling behandelzaken, een hecht en gespecialiseerd team waar verschillende disciplines onder vallen.

Je werkt met betrekking tot planning en praktische zaken omtrent verblijvende cliënten met verschillende behandelaren samen. Ook heb je veel contact met zorgmedewerkers en facilitaire zaken over de overdracht naar de zorgafdeling (planning en praktische zaken). Met medewerkers van de CIR (cliënten informatie registratie) werk je samen inzake planning en financieringsvorm per cliënt.

Vereisten

De medewerker intake en opname binnen Nieuw Unicum is een professional die praktisch is ingesteld en communicatief vaardig en sensitief is. Het is belangrijk dat je betrokken bent bij onze cliënten voor wie jij de best mogelijke plek wilt regelen.

 • Afgeronde mbo of hbo opleiding op het gebied van zorg(dienst)verlening, bij voorkeur op het gebied van maatschappelijk werk (social work) of verpleegkunde.
 • Ruime kennis en ervaring m.b.t. financieringsstromen en relevante procedures van externe organisaties.
 • Kennis van actuele wet- en regelgeving m.b.t. indicatiestelling, zorgtoewijzing en bijbehorende administratieve processen.
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
 • Je bent een regelaar en procesbewaker en je bent resultaatgericht.


Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris maximaal € 3.452,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG45)
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)
🕛 24 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe medewerker intake en opname?

Solliciteer dan direct via de solliciteer button!
Bel of app Stephanie Bos (recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518.

Zandvoort
€ 2.381 - € 3.452 per maand
Behandelzaken

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar