Overslaan naar content

Medisch Pedicure | 8 - 16 uur

ZandvoortBehandelzaken

Dag nieuwe collega!

Ben jij een medisch pedicure met passie voor voetgezondheid? Wil jij dit combineren met vakkundige voetverzorging bieden aan cliënten met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen?

Wat ga je doen
Op verwijzing van de arts of in samenwerking met de verpleegkundige consulent biedt jij vakkundige voetverzorging aan de cliënten. Hierbij houd jij rekening met diverse ziektebeelden zoals diabetes mellitus, reuma en perifere vaatdoorbloedingsstoornissen.

Als medisch pedicure ben je verantwoordelijk voor het diagnosticeren en behandelen van verschillende voetproblematieken. Om voetverzorging te optimaliseren werk je nauw samen met de collega’s van de zorgafdelingen en geef je zo nodig (pedicure) adviezen en aanwijzingen. Waar nodig betrek jij ook eventuele familieleden. Indien nodig verricht jij ook enige behandeling en verzorging aan de handen.

Binnen Nieuw Unicum wonen mensen met Multiple sclerose (MS) en niet aangeboren hersenletsel (NAH). Wij richten ons op het aanbieden van benodigde voorziening voor de cliënten. Een bezoek naar een pedicure kan energetisch te belastend zijn voor de cliënt, een interne pedicure is daarbij een enorme uitkomst.

Het inplannen van afspraken, vastleggen en rapporteren van de voetzorg en de adviezen voor de zorgmedewerkers op de afdeling registreer je allemaal binnen ons elektronisch cliënten dossier, wij werken hiervoor met ONS.


Je werkt drie vaste dagen in de week, deze dagen mag je zelf bepalen hier hebben wij geen voorkeur in. De werktijden zijn op twee dagen van 9:30-15:30 en één dag van 9:30-13:30. De verdeling van de uren over de dagen is bespreekbaar.


Het team
Als medisch pedicure werk je zelfstandig binnen onze afdeling behandelzaken. Op deze afdeling zijn er verschillende disciplines vertegenwoordigd, denk hierbij onder andere aan diëtisten, psychologen, logopedisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, verpleegkundig consulenten en een artsenteam. Binnen jouw vakgebied ga je samenwerken met de artsen, de zorgafdelingen en de verpleegkundig consulenten, gecentraliseerd rondom de cliënt.

Nieuw Unicum beschikt over een goed ingerichte werkruimte waar je de meeste bewoners in zult behandelen. Met enige regelmaat behandel je op de hoofdlocatie ook bewoners in hun eigen woonomgeving. Je gaat 1 keer in de 6 weken naar de buitenlocaties om daar behandelingen te verrichten. 

Wie zoeken we

Jij hebt het vermogen om een leuke praatje te maken tijdens de behandelingen. Je handelt creatief, denkt mee in het welzijn van cliënten op het gebied van voetzorg en beschikt over inlevingsvermogen.

  • Je bent in het bezit van het diploma medische pedicure;
  • Je bent enthousiast en toont inzet;
  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Proactief, zelfstandig, geduldig en zorgvuldig.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor
📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris max. € 3.294,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG35)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) vakantietoeslag (8%)

🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren

📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 juni (2%) en 1 december (2%)

🕛 8-16 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe medisch pedicure?

Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstpakket en wordt jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


WhatsApp direct met Pien Sintenie (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86848467.


De vacatures bij Nieuw Unicum staan gelijktijdig intern en extern open, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur op externe kandidaten. 
Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Zandvoort
€ 2.338 - € 3.294 per maand
Behandelzaken

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar