Skip to content

Senior HR medewerker | 32-36 uur

ZandvoortHR

Functieomschrijving

Bouw je graag mee aan een zorgorganisatie met maatschappelijke impact? Ter vervanging van onze collega Loura die met pensioen gaat, zijn wij op zoek naar een ervaren procesgerichte senior HR medewerker.

Jij speelt een belangrijke coördinerende rol in het gehele HR-proces binnen Nieuw Unicum. Samen met je directe collega Anita ben je verantwoordelijk voor het verwerken van HR-administratie en beantwoord je HR-gerelateerde vragen van medewerkers. Je coördineert een goede administratieve afhandeling omtrent in-, door- en uitstroom van medewerkers. Je verzorgt management rapportages, ondersteunt de HR adviseurs en beheert de agenda van onder meer de bedrijfsarts. Daarnaast denk je graag mee over hoe HR-processen nog efficiënter in te richten en coördineer jij de verdere digitalisering van deze processen.


Het team

De afdeling HR werkt aan het vergroten van betrokkenheid, duurzame inzetbaarheid en werkplezier van alle collega’s.
Ons HR-team bestaat uit; Anita (HR medewerker), Loura (HR medewerker), Annemieke (HR adviseur), Marjo (HR adviseur), Stephanie (Recruiter), Dagmar (werkstudent), Piet (Preventiemedewerker) en Bert (HR manager a.i.). Ook werk je nauw samen met de collega’s van de afdeling Opleidingen.

Vereisten

Jij bent een integer persoon die analytisch is ingesteld en een procesdenker. Jij maakt je nieuwe systemen snel eigen. Als Senior HR medewerker ben jij naast nauwkeurig ook goed in plannen en organiseren. Je bent communicatief vaardig en kunt omgaan met stakeholders op verschillende niveaus in de organisatie. 


  • Een afgeronde HR opleiding; Mbo Medewerker HRM, mbo HRM niveau 4;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis van AFAS is een pre;
  • Affiniteit met de zorg.


Hier zorgen wij voor
Naast deze uitdagende en zelfstandige baan op een unieke locatie bieden wij een inschaling in FGW 45 max. €3.452,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg.


Jij ontvangt een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband en een laptop.


Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe senior HR medewerker?
Solliciteer direct via de solliciteer button! Bel of app Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518

Zandvoort
HR

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar