Skip to content

Specialist ouderengeneeskunde | 32- 36 uur

ZandvoortBehandelzaken

Dag nieuwe collega!

Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving met ruimte om te groeien als professional? Ben jij die gedreven specialist ouderengeneeskunde die toeziet op de kwaliteit van de zorg en behandeling van onze bewoners? Reageer dan snel!


Het team

Je wordt onderdeel van een leuk divers medische vakgroep. Het team van artsen bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, klinische geriaters, internisten en basisartsen. Daarnaast bestaat de afdeling uit een uitgebreide paramedische dienst met verschillende specialisten, verpleegkundig consulenten en is er een balie die ondersteuning biedt bij de administratie.


Wat doe je als specialist ouderengeneeskunde bij Nieuw Unicum?

Als specialist ouderengeneeskunde ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de medische zorg en behandeling van onze bewoners en cliënten. Middels multidisciplinaire samenwerking wordt er onder jouw regie de juiste zorg, begeleiding ondersteuning en behandeling toegepast. Je geeft supervisie aan de basisartsen en je hebt een actieve rol in het coachen van (gespecialiseerd) verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van taken in het kader van de Wet Zorg en Dwang.


Daarnaast werk je als regiebehandelaar op verschillende locaties en afdelingen, met zorg voor zeer kwetsbare patiënten met complexe lichamelijke en cognitieve beperkingen. Soms in combinatie met gedragsproblemen, vaak ten gevolge van progressieve neurologische aandoeningen. De hoog complexe zorg mogelijkheden op de afdelingen strekken zo ver dat ook (continue) beademing bij verschillende patiënten wordt toegepast. Bij alle zorg en behandeling is het belangrijkste uitgangspunt het behoud van functionele mogelijkheden en kwaliteit van leven.

Over Nieuw Unicum

Er zijn kern commissies op verschillende thema’s die verpleegkundig gestuurd worden zoals decubitus, continentie en MS zorg. We hebben een uitgebreide paramedische expertise in huis. Een grote vakgroep fysiotherapeuten en beweegagogen die beschikking hebben over fitness- en behandelruimten en ook een therapie bad waar hydrotherapie gegeven wordt. De ergotherapeuten zijn gespecialiseerd in het toepassen van (preventieve) gecompliceerde hulpmiddelen en alarmeringssystemen. Er zijn verschillende specialisten die spreekuur op de hoofd locatie van Nieuw Unicum lopen zoals een uroloog, revalidatiearts, chirurg en neuroloog. Daarnaast hebben we GZ-psychologen, diëtisten, maatschappelijk werker en zijn de dagbestedingsmedewerkers nauw betrokken bij de (para)medische behandelaren.


Als arts vragen we veel van je, maar hebben we ook veel te bieden. De artsengroep is volop in ontwikkeling. Vanuit je vaste stek kun je deze mede richting en vorm geven op basis van jouw kennis, ervaring en ideeën. Afhankelijk van je ambitie, kunnen we met elkaar in gesprek gaan over de rol van eerste geneeskundige (dit is bij ons een duo-baan), wetenschappelijk onderzoek (binnen het MS-expertisecentrum is werk aan de winkel) of misschien wil je je vooral graag en goed richten op zorg voor de bewoners van Nieuw Unicum? Alles is bespreekbaar.


Meer weten over werken bij Nieuw Unicum als arts

Wie zoeken we

Je vindt het belangrijk om als specialist ouderengeneeskunde goede contacten met de bewoners, familie en vertegenwoordigers te onderhouden. Je hebt hart voor mensen en dat merken je collega’s en onze bewoners in alles wat je doet. Je beschikt verder over:


  • Een B.I.G.-registratie als arts met als specialisatie specialist ouderengeneeskunde;
  • Kwaliteit van leven en behouden van eigen regie staan bij jou voorop bij de invulling van de zorg en behandeling van de cliënt;
  • Je vindt het een uitdaging om innovatie vorm te geven;
  • Een collegiale, proactieve en analytische instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je werkt in teamverband en levert graag een belangrijke bijdrage aan teamontwikkeling.


Hier zorgen wij voor

Als specialist ouderengeneeskunde kies je voor een stimulerende omgeving waar je kan meebouwen aan het organiseren van de zorgstructuren binnen de organisatie. Plus, geniet van de natuur door tijdens je lunchpauze een wandeling door de duinen te maken! Verder krijg jij:


📝 Vast dienstverband
💰 Salaris max. € 9.238,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 75)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)

🚗 0,19 eurocent per kilometer en gratis parkeren

🔌 Mogelijkheid voor het opladen van je elektrische fiets en/of auto
🕛 32-36 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan direct via de solliciteer button!

Bel of app Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518


Eerst kennismaken?

Geen probleem! Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met dr. Maaike de Vries (Bestuurder) en Eline Donders (Klinisch geriater en eerste geneeskundige). Laat je gegevens achter via het sollicitatieformulier of bel Stephanie op 06-86846518.


Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Zandvoort
€ 6.008 - € 9.238 per maand
Behandelzaken

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar