Skip to content

Specialist ouderengeneeskunde | 32- 36 uur

ZandvoortBehandelzaken

Functieomschrijving

Ben jij die gedreven specialist ouderengeneeskunde die toeziet op de kwaliteit van de zorg en behandeling van onze bewoners? En die als professional een netwerk van externe relaties onderhoudt? Word dan onze nieuwe collega bij Nieuw Unicum in Zandvoort.


Wat jij doet als specialist ouderengeneeskunde bij Nieuw Unicum

Nieuw Unicum is een zorginstelling die professionele ondersteuning, verblijf en behandeling biedt aan volwassenen met lichamelijke en vaak ook cognitieve beperkingen. Wij hebben ons ontwikkeld tot een expertisecentrum op het gebied van progressieve MS.

Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de medische zorg en behandeling van onze bewoners. Je werkt als regiebehandelaar van afdelingen op verschillende locaties, met zorg voor zeer kwetsbare patiënten met complexe lichamelijke en cognitieve beperkingen. Soms in combinatie met gedragsproblemen, vaak ten gevolge van progressieve neurologische aandoeningen. De hoog complexe zorg mogelijkheden op de afdelingen strekken zo ver dat ook (continue) beademing bij verschillende patiënten wordt toegepast. Bij alle zorg en behandeling is het belangrijkste uitgangspunt het behoud van functionele mogelijkheden en kwaliteit van leven.

Je levert (preventief) medische zorg aan intra- en extramurale cliënten. Middels multidisciplinaire samenwerking wordt er onder jouw regie de juiste zorg, begeleiding ondersteuning en behandeling toegepast. Je geeft supervisie aan de basisartsen en je hebt een actieve rol in het coachen van (gespecialiseerd) verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van taken in het kader van de Wet Zorg en Dwang. Naast de vaste bewoners zijn er 14 bedden beschikbaar voor tijdelijk verblijf waarin multidisciplinaire screening in samenwerking met onder andere neuropsychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten en ergotherapeuten mogelijk is.

Er is tijd voor bewoners en veel contact met familie en naasten. Je krijgt de mogelijkheid om klinische vaardigheden verder te ontwikkelen. Je behandelt bewoners met een complexe zorgvraag. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van (deel)behandelplannen. Je werkt nauw samen met de ’collega’s in de zorg en de verschillende behandelaren in een multidisciplinaire setting. Je draagt je kennis over aan medewerkers in de zorg op een motiverende en positieve manier.

Jouw team

Het team van artsen bestaat uit een specialist ouderengeneeskunde, klinisch geriater en basisartsen. Je voert spreekuur in de behandelruimte op de afdeling Behandelzaken, je komt ook aan bed bij de bewoners op zowel de hoofdlocatie als ook op de buitenlocaties.

Vereisten

Je vindt het belangrijk om als specialist ouderengeneeskunde goede contacten met de bewoners, familie en vertegenwoordigers te onderhouden. Je hebt hart voor mensen en dat merken je collega’s en onze bewoners in alles wat je doet. Je beschikt verder over:
 

  • Een B.I.G.-registratie als arts met als specialisatie Specialist Ouderengeneeskunde;
  • Klinische ervaring in interne geneeskunde en/ of ervaring binnen de VVT;
  • Kwaliteit van leven en behouden van eigen regie staan bij jou voorop bij de invulling van de zorg en behandeling van de cliënt;
  • Je vindt het een uitdaging om innovatie vorm te geven;
  • Een collegiale, proactieve en analytische instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je werkt in teamverband en levert graag een belangrijke bijdrage aan teamontwikkeling.


Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor
Naast een dynamische functie in een organisatie die altijd in beweging is, met een team van fijne en deskundige collega’s en een bijzonder uitdagende doelgroep, bieden wij

📝Vast dienstverband
💰 Salaris max. € 8.708,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG75)
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)
🕛 32-36 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

Ben jij onze nieuwe specialist ouderengeneeskunde of klinisch geriater?
Solliciteer dan direct via de solliciteer button!

Bel of app Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518.

Zandvoort
€ 5.663 - € 8.708 per maand
Behandelzaken

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar