Skip to content

Teamleider dagbesteding | 32 -36 uur

ZandvoortDagbesteding

Functieomschrijving

Ben jij die doortastende en enthousiaste leidinggevende die altijd het leef- en werkplezier van bewoners en medewerkers voor ogen houdt, zonder daarin de zakelijke kant te vergeten?


Elke bewoner van Nieuw Unicum krijgt een betekenisvolle dag- en invulling passend bij de wensen, talenten en vermogen. Door middel van groepsgerichte en individuele begeleiding ondersteunt het team dagbesteding de bewoners bij het hebben van een waardevolle dag-invulling.


Team dagbesteding

Als teamleider dagbesteding werk jij vanuit onze hoofdlocatie in Zandvoort. Het team dagbesteding bestaat uit 25 collega’s die zich allemaal inzetten om de dag-invulling voor mensen zo breed mogelijk te kunnen ondersteunen.


Binnen Nieuw Unicum wonen voornamelijk mensen met progressieve MS en niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De eigen regie van bewoners staat bij ons centraal. Jij gaat samen met het team het verschil maken voor bewoners van jong tot oud op het vlak van welzijn en betekenisvolle dag-invulling. Vanuit het team dagbesteding is er een coördinerende rol voor vervoer, vrijwilligers, sfeer en vertier in het weekend.


Het team maakt gebruik van verschillende faciliteiten en ruimtes, zo is er een sport en spel ruimte, het atelier, een kas, ontspanning en een muziekstudio op onze hoofdlocatie. Daarnaast hebben wij buiten de hoofdlocatie een werkplaats, een winkeltje (verkoop van door bewoners gemaakte creaties) en ’t Hoekje (textielatelier).


De bewonersgroep is divers, mensen hebben verschillende achtergronden en interesses. Het team dagbesteding is hier een afspiegeling van waardoor we op een professionele wijze maatwerk kunnen bieden op het vlak van welzijn en dag-invulling.

Dit ga je doen

Als teamleider dagbesteding ben jij verantwoordelijk voor het professioneel functioneren van het team, je zorgt voor een interessant programma en het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Vanuit jouw visie op eigen regie, kennis van onze doelgroep en ervaring binnen dagbesteding draag jij zorg voor een passend aanbod aan betekenisvolle dag invulling. Waar nodig zoek je met je team naar individuele oplossingen. Hierbij stimuleer je de samenwerking en creëer je verbinding tussen de zorg, behandelaren en het team dagbesteding.


 • Strategisch meedenken over de organisatie en actief meedenken met bewoners en medewerkers.
 • Zorgdragen voor creatieve vormgeving en oplossingsgericht op de invulling van dagbesteding en ondersteuning van de zorg.
 • Samenwerking opzoeken op het gebied van dagbesteding en betekenisvolle dag-invulling met andere regionale zorginstellingen.
 • Nieuwbouwproject verder vormgeven op het gebied van invulling vernieuwing aanbod.
 • Inclusiviteit voor bewoners die minder makkelijk te bereiken en/of te betrekken zijn.


Jij bent de aangewezen persoon waar jouw collega’s altijd terecht kunnen. Als teamleider motiveer en stimuleer jij jouw team om mee te denken en zich te blijven ontwikkelen. Jij ondersteunt het team hands-on door het regelen en organiseren van praktische zaken met en voor het team. Je zorgt voor verbinding tussen het strategische beleid en de praktijk.

Vereisten

Jij bent een doener die denkt en praktisch ingesteld is. Sociaal en communicatief vaardig met medewerkers, bewoners en de verschillende disciplines.


 • HBO diploma of HBO/WO denkniveau;
 • Aangevuld met een management training;
 • Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare leidinggevende rol;
 • Affiniteit met de doelgroep en een 24-uurs woonzorg omgeving;
 • Verbindende en coachende leiderschapsstijl;
 • Helikopterview en samenwerking met diverse stakeholders;
 • Uitstekende luister- en gespreksvaardigheden;
 • Flexibel om incidenteel ook in de avonden en weekenden te werken.


Waar wij voor zorgen

📝Vast contract
💰 Salaris maximaal € 4.442,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 55)
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)
🕛 32-36 uur per week


Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe teamleider dagbesteding?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annelies de Haan (HR Adviseur) op 023-5761258 of via sollicitaties@nieuwunicum.nl

Zandvoort
€ 2.501 - € 4.442 per maand
Dagbesteding

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar