Overslaan naar content

Teammanager medisch en psychosociaal | 24-32 uur

 • Zandvoort
Medisch team

Dag nieuwe collega!

Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving? Kom dan met ons verder bouwen aan de toekomst van Nieuw Unicum! 

Nieuw Unicum
Ruim 480 betrokken medewerkers verzorgen en ondersteunen dagelijks, samen met betrokken vrijwilligers, de 250 bewoners van Nieuw Unicum. De organisatie staat bekend om haar zorg en expertise op het gebied van progressieve Multiple Sclerose en niet-aangeboren hersenletsel. De kleinschaligheid en de persoonlijke benadering wordt door de bewoners en hun verwanten zeer gewaardeerd.

Nieuw Unicum wordt aangestuurd door een tweehoofdige Raad van Bestuur samen met het MT (Zorg, Dagbesteding, Medische-, Paramedische en Psychosociale Teams, Bedrijfsvoering, HR, I&A). De zorg wordt aangestuurd door 11 teamleiders die nauw samenwerken met de aanwezige behandeldisciplines.

De rol van teammanager medisch en psychosociaal bij Nieuw Unicum
Als teammanager medisch en psychosociaal ben je verantwoordelijk voor het coachend leidinggeven aan meerdere teams van verschillende disciplines. Het medische en psychosociale team bestaat uit de volgende vakgroepen: artsen, psychologen, geestelijke verzorging, maatschappelijk werk. Daarnaast valt het medisch secretariaat onder jouw verantwoordelijkheid. Je geeft leiding aan 18 medewerkers.


De behandeldisciplines werken in multidisciplinair verband op basis van hun professionele autonomie en nemen deel aan het MDO en het nieuw te vormen Multidisciplinaire Team Overleg (MDTO). De behandeldisciplines behandelen of begeleiden op verwijzing van de artsen. Onder jouw verantwoording vallen de continuïteit van de afdelingen, verzuimbeleid en functioneringsgesprekken. Je vertegenwoordigt de interne belangen van het medische en psychosociale team. Je rapporteert rechtstreeks aan de Raad van Bestuur en bent onderdeel van het management team.

 • zorgt voor optimale kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting;
 • bevordert de samenhang, samenwerking en continuïteit van de werkzaamheden binnen de medische en psychosociale teams en stimuleert het multidisciplinair werken (zorg, behandeling en dagbesteding);
 • zorgt voor implementatie en uitvoering van beleid, protocollen en procedures binnen de medische en psychosociale dienst;
 • vertaalt het organisatiebeleid naar beleid voor de eigen teams en ziet toe op de uitvoering en evaluatie;
 • verzorgt periodiek management informatie aan de Raad van Bestuur;
 • bewaakt het deskundigheidsniveau van de medische en psychosociale teams, rapporteert aan de Raad van Bestuur en draagt – in overleg met de RvB – zorg voor de deelname van de medewerkers aan scholingsactiviteiten.

Naast alle dagelijkse leidinggevende taken wordt er ook van je verwacht dat je deelneemt aan projectgroepen en als MT-lid draai je mee in de bereikbaarheidsdiensten, deze worden met elkaar gerouleerd. 

Wie zoeken we

Jij bent een ervaren teammanager die met overtuigingskracht leiding geeft en daarbij in staat is om open te staan voor de mening en ideeën van anderen. Jij weet het organisatiebeleid duidelijk te vertalen naar de teams.

 • Hbo werk-, denk- en opleidingsniveau, bijvoorbeeld Zorgmanagement of Bedrijfskunde;
 • Ervaring binnen de zorgbranche;
 • Ervaring als leidinggevende binnen een vergelijkbare functie;
 • Affiniteit en ervaring met bewonersgericht werken en stepped care;
 • Bekend met ONS/EPD.

Meer over werken bij Nieuw Unicum

Hier zorgen wij voor
📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris max. € 5.370,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG60)
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren
🔌 Mogelijkheid voor het opladen van je elektrische fiets en/of auto
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 juni (2%) en 1 december (2%)
🕛 24-32 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

Ben jij onze nieuwe Teamleider medisch en psychosociaal?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstgeschenk en word jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!

WhatsApp direct met Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86846518.

Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Op locatie
 • Zandvoort
€ 3.694 - € 5.370 per maand
Medisch team

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar