Skip to content

Teamleider Medisch & Psychosociaal | 32 – 36 uur

ZandvoortBehandelzaken

Dag nieuwe collega!

Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving met ruimte om te groeien als professional? Kom jij met ons verder bouwen aan de toekomst van Nieuw Unicum? Dan horen wij graag van jou!

Nieuw Unicum
Ruim 480 betrokken medewerkers verzorgen en ondersteunen dagelijks, samen met betrokken vrijwilligers, de 250 bewoners van Nieuw Unicum. De organisatie staat bekend om haar zorg en expertise op het gebied van progressieve Multiple Sclerose en niet-aangeboren hersenletsel. De kleinschaligheid en de persoonlijke benadering wordt door de bewoners en hun verwanten zeer gewaardeerd.

Nieuw Unicum wordt aangestuurd door een tweehoofdige Raad van Bestuur samen met een per 1 januari a.s. nieuw te vormen MT (Zorg, Dagbesteding, Medische-, Paramedische en Psychosociale Teams, Bedrijfsvoering, HR, I&A). De zorg wordt aangestuurd door 11 teamleiders die nauw samenwerken met de aanwezige behandeldisciplines.

De rol van teamleider medisch en psychosociaal bij Nieuw Unicum
Als teamleider medisch en psychosociaal ben je verantwoordelijk voor het coachend leidinggeven aan meerdere teams van verschillende disciplines. Onder jouw verantwoording vallen de continuïteit van de afdeling, verzuimbeleid en functioneringsgesprekken. Je vertegenwoordigt de interne belangen van het medische en psychosociale team. Je rapporteert rechtstreeks aan de Raad van Bestuur en bent onderdeel van het management team.

Jij;

 • zorgt voor optimale kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting;
 • bevordert de samenhang, samenwerking en continuïteit van de werkzaamheden binnen de medische en psychosociale teams en stimuleert het multidisciplinair werken (zorg, behandeling en dagbesteding);
 • zorgt voor implementatie en uitvoering van beleid, protocollen en procedures binnen de medische en psychosociale dienst;
 • vertaalt het organisatiebeleid naar beleid voor de eigen teams en ziet toe op de uitvoering en evaluatie;
 • verzorgt periodiek management informatie aan de Raad van Bestuur;
 • bewaakt het deskundigheidsniveau van de medische en psychosociale teams, rapporteert aan de Raad van Bestuur en draagt – in overleg met de RvB – zorg voor de deelname van de medewerkers aan scholingsactiviteiten;

Naast alle dagelijkse leidinggevende taken wordt er ook van je verwacht dat je deelneemt aan projectgroepen en ben je onderdeel van het management team.


Het team
Het medische en psychosociale team bestaat uit de volgende vakgroepen: artsen, verpleegkundig consulenten, psychologen, geestelijke verzorging, maatschappelijk werk. Daarnaast valt het medisch secretariaat onder jouw verantwoordelijkheid.


De behandeldisciplines werken in multidisciplinair verband op basis van hun professionele autonomie en nemen deel aan het MDO en het nieuw te vormen Multidisciplinaire Team Overleg (MDTO). De behandeldisciplines behandelen of begeleiden op verwijzing van de artsen. Je geeft leiding aan 29 medewerkers en rapporteert aan de Raad van Bestuur.

Wie zoeken we

Jij bent een ervaren teamleider die met overtuigingskracht leiding geeft en daarbij in staat is om open te staan voor de mening en ideeën van anderen. Jij weet het organisatiebeleid duidelijk te vertalen naar de teams.


 • Academisch werk-, denk- en opleidingsniveau, bijvoorbeeld Zorgmanagement, Gezondheidswetenschappen of Bedrijfskunde;
 • Ervaring binnen de zorgbranche;
 • Ervaring als leidinggevende binnen een vergelijkbare functie;
 • Affiniteit en ervaring met bewonersgericht werken en stepped care;
 • Bekend met ONS/EPD.


Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor
📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris max. € 5.370,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG60)
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)

🚗 0,19 eurocent per kilometer en gratis parkeren

🔌 Mogelijkheid voor het opladen van je elektrische fiets en/of auto
🕛 32-36 uur per week


Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

Ben jij onze nieuwe Teamleider Medisch & Psychosociaal?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstpakket en word jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


Bel of app Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518.


De vacatures bij Nieuw Unicum staan gelijktijdig intern en extern open, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur op externe kandidaten.


Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Zandvoort
€ 3.694 - € 5.370 per maand
Behandelzaken

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar