Skip to content

Vakantiekracht Afdelingsassistent

ZandvoortZorg

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan? Wij hebben plek vanaf juli! 
Flexibele werktijden en genoeg tijd om te genieten van het mooie weer. Je kunt overdag, in de avond en/of in het weekend werken.

Als vakantiekracht kom jij de zorgafdeling ondersteunen en de bewoner helpen gedurende de dag. Je helpt de bewoners bijvoorbeeld met tandenpoetsen of met de jas aan- en uittrekken. Je helpt in de huiskamer met het smeren van een boterham of het inschenken van wat te drinken. En je vindt het ook leuk om te helpen met het netjes en schoonhouden van de kamer en de hulpmiddelen. Zo zorg je voor het opmaken en verschonen van de bedden of ruim je een kast even op.

Jij bouwt écht een band op met de bewoners van jouw afdeling. Door jouw aanwezigheid is het voor de bewoners mogelijk om één op één activiteiten op de kamer van de bewoner of in de huiskamer te doen. Denk hierbij aan een krant of boek lezen, muziek luisteren, een praatje maken of een spelletje doen.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Het team
Je maakt uiteraard onderdeel uit van het team en wij zorgen dat je goed wordt opgevangen en optrekt met collega’s die dezelfde werkzaamheden uitvoeren. Er heerst een informele werksfeer en wij doen het echt samen.

Vereisten

  • Jij bent minimaal 2 weken beschikbaar in de periode van juli t/m augustus;
  • Sociaal en communicatief vaardig, jij vindt het leuk om contact met de bewoners en je collega’s te hebben.


Waar wij voor zorgen

Een uurloon tussen de €10,11 en €12,96 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd.

En een superleuke werkplek midden in de Zandvoorste duinen met leuke collega’s. Groot voordeel, je bent na het werk al direct dichtbij het strand.


Ben jij onze nieuwe vakantiekracht?

Solliciteer dan direct via de button!
Bel of app Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518.

Zandvoort
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar