Overslaan naar content

Vakantiekracht

  • Zandvoort
Zorg

Dag nieuwe collega!

Wil jij extra bijverdienen in de vakantieperiode? Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan in de zorg en lijkt het jou leuk om dicht bij het strand te werken? Neem dan contact met ons op!

📝Vakantiekracht contract
💰 Uurloon tussen de € 12,40 en € 14,45 bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd
🚗 0,21 eurocent per kilometer, goed bereikbaar met het OV en gratis parkeren
🌞 Een super leuke werkplek midden in de Zandvoortse duinen met leuke collega’s


Wij zijn bereikbaar met een directe busverbinding, bus 80 vanuit Egelantierstraat Amsterdam of station Heemstede Aerdenhout. Je kunt natuurlijk ook de trein naar station Zandvoort nemen. Kom je met de auto? Dan kun je bij ons gratis parkeren.


Wat ga je als vakantiekracht bij Nieuw Unicum doen?
Als vakantiekracht kan je ingezet worden op een van de zorgafdelingen, in de huiskamer of in de huishouding. Samen met jou kijken wij waar jij het beste op jouw plek zit en kijken we naar een passend werkrooster.

Vakantiekracht afdelingsassistent
Je komt de zorgafdelingen ondersteunen en bewoners helpen gedurende de dag. Je helpt bewoners bijvoorbeeld met tandenpoetsen of met een jas aan- en uittrekken. Je helpt in de huiskamer met het smeren van een boterham of het inschenken van wat te drinken. En je vindt het ook leuk om te helpen met het netjes en schoonhouden van de kamer en de hulpmiddelen. Zo zorg je voor het opmaken en verschonen van de bedden of ruim je een kast op.

Vakantiekracht huishouding
Werken in de huishouding betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de schoonmaakwerkzaamheden op een afdeling. Jij zorgt ervoor dat de bewoners kunnen genieten van een schone kamer. Daarnaast maak je ook de gezamenlijke huiskamer en het kantoor op de afdeling schoon. Deze werkzaamheden voer je uit volgens een vastgesteld schema. Je maakt woon-/slaapkamers, huiskamers maar bijvoorbeeld ook kantoren schoon. Per afdeling zijn er gemiddeld 18 bewoners en jij komt bij onze bewoners op hun kamer, geregeld ben jij aan het werk als zij aanwezig zijn in de ruimte.

Vakantiekracht huiskamer

Je ondersteunt de bewoners bij hun dagelijkse maaltijden. Hierbij zorg jij ervoor dat er gezonde, volwaardige en gevarieerde voeding en dranken worden verstrekt. Je bent scherp op eet- en slikproblematiek en zorg je voor het op de juiste manier verstrekken en toedienen van eten en drinken. Binnen de huiskamer ben jij ook de gastvrouw/-heer die zorgt voor een huislijke sfeer en leg je contacten met de bewoners van jouw afdeling. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het netjes en schoonhouden van de huiskamer en de keuken.

Het team
Je maakt uiteraard onderdeel uit van een team en wij zorgen dat je goed wordt opgevangen en optrekt met collega’s die dezelfde werkzaamheden uitvoeren. Er heerst een informele werksfeer en wij doen het echt samen. Naast hard werken vinden wij plezier ook hele erg belangrijk!

Wie zoeken we

  • Je bent minimaal 2 weken beschikbaar in de periode van 1 juni t/m 31 augustus;
  • Je bent minimaal 17 jaar en spreekt de Nederlandse taal;
  • Verder ben je sociaal, communicatief vaardig en vind je het leuk om contact te hebben met de bewoners en collega’s;
  • Minimaal 16 uur tot maximaal 36 uur per week beschikbaar.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Ben jij onze nieuwe vakantiekracht?
Dan word je uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij jou informeren over Nieuw Unicum en onze bewoners. Solliciteer direct via de solliciteer button!


WhatsApp direct met Pien (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86848467.


Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is op werkenbijnieuwunicum.nl

Op locatie
  • Zandvoort
€ 12,39 - € 14,45 per uur
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar