Vakantiekracht Huishouding

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan waarbij je flexibele werktijden hebt en je genoeg tijd over houdt om te genieten van het mooie weer? Wij hebben vanaf mei t/m september plek voor vakantiewerk!

Wat jij doet als Vakantiekracht

Werken in de huishouding binnen ons zorgcentrum betekent dat jij verantwoordelijk bent voor de schoonmaakwerkzaamheden op de afdeling. Jij zorgt ervoor dat de bewoners kunnen genieten van een schone kamer. Daarnaast maak je ook de gezamenlijke huiskamer en het kantoor op de afdeling schoon.

Deze werkzaamheden voer je uit volgens een vastgesteld schema. Je maakt woon-/slaapkamers, huiskamers maar bijvoorbeeld ook kantoren schoon. Per afdeling zijn er gemiddeld 18 bewoners en jij komt bij onze bewoners op hun kamer, geregeld ben jij aan het werk als zij aanwezig zijn in de ruimte.

Jouw werktijden zijn van 8:00 uur tot 13:00 uur en je werkt gemiddeld 5 dagen in de week.

Het team

Je maakt binnen Nieuw Unicum altijd onderdeel uit van een team, op welke afdeling en binnen welke discipline je ook aan de slag gaat. Er heerst een informele werksfeer en wij doen het echt samen. Naast hard werken vinden wij plezier ook heel erg belangrijk!


Felice (vakantiekracht Nieuw Unicum)

“ Er is ruimte voor humor, gezelligheid en je kunt de bewoners aandacht geven.

Elke dag is anders en je maakt van alles mee ”.

Functievereisten

Waar jij voor zorgt

  • Jij bent minimaal 2 weken beschikbaar in de periode van mei t/m september;
  • Sociaal en communicatief vaardig, jij vindt het leuk om contact met de bewoners en je collega’s te hebben

Waar wij voor zorgen

Naast een leuke vakantiebaan op een unieke locatie aan de rand van de duinen, bieden wij:

  • Een mooi salaris;
  • Vakantiecontract;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Goede bereikbaarheid, zowel met eigen vervoer (gratis parkeren op terrein) als met het OV;
  • Een persoonlijke werksfeer met korte lijnen.

Werken bij Nieuw Unicum

Werken in een unieke tak van de zorg, Nieuw Unicum biedt een bijzondere werkplek. Bij Nieuw Unicum zijn we gespecialiseerd in de zorg, begeleiding en multidisciplinaire behandeling van mensen met progressieve MS. Niet voor niets zijn wij MS Expertisecentrum. Ook mensen met niet-aangeboren hersenletsel vinden bij ons een woon- en behandelplek. Onze bewoners zijn tussen de 18 en 70 jaar, hebben diverse achtergronden en kampen met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen. Wij zijn ambitieus, leergierig en participeren in wetenschappelijk onderzoek naar MS. Daarbij werken wij nauw samen met andere MS-organisaties. Welke functie je ook hebt: het werk is afwisselend en uitdagend. Wij zijn trots op wat wij doen!

Wij bieden met 425 medewerkers zorg aan ruim 250 bewoners vanuit vijf locaties in de regio Zandvoort/Haarlem. Bekijk hier onze wervingsvideo.


Ben jij onze nieuwe vakantiekracht?

Solliciteer dan direct via de solliciteer button! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Recruitment op 06-86846518 of via sollicitaties@nieuwunicum.nl.