Skip to content

Verpleegkundig Consulent | 24-32 uur

Nederland, Noord-Holland, ZandvoortBehandelzaken

Functieomschrijving

Als verpleegkundige consulent werk jij in de dagdienst met flexibele werktijden. Een hele unieke functie waarin jij dus écht iets kunt betekenen voor onze bewoners met MS en andere aandoening die wonen in een zorginstelling noodzakelijk maken. Nog geen ervaring met MS? Geen probleem. Wij bieden jou een opleiding als MS verpleegkundige aan!


Als verpleegkundig consulent werk je nauw samen met de artsen en andere disciplines binnen de behandeldienst. Steeds meer verpleegkundige/medische handelingen worden vanuit het ziekenhuis naar zorginstellingen verplaatst, waardoor wij onze handelingen blijven ontwikkelen. Jouw kennis en expertise is hierin belangrijk. Je hebt een enorm dynamische functie, waarbij je nooit weet hoe je dag gaat lopen. Dat is juist wat jou aanspreekt!


 • Tijdens je wekelijkse verpleegkundige ronde op de afdelingen bespreek je de nieuwe medische zaken met de zorg collega’s.
 • Jij bent de vraagbaak voor verpleegtechnisch beleid;
 • Jij verricht diagnostiek en waar nodig betrek je de arts of draag je het over;
 • Adviseren van de zorg collega’s en uitvoeren van medische handelingen;
 • Geven van scholing en klinische lessen, zorgdragen voor de ontwikkeling van collega’s en de kwaliteit van onze zorg.
 • Onderhouden van contact met externe verpleegkundigen, ter kennisdeling;
 • Meedenken in ICT-projecten. Bijvoorbeeld ‘MS zorg op afstand’, waarbij een verpleegkundig consulent thuiswonende MS-patiënten online adviseert in het ziekteproces.


Het team
Je valt onder de behandeldienst, er wordt in multidisciplinair verband gewerkt op basis van professionele autonomie en je neemt deel aan het MDO. Wij behandelen of begeleiden individuele bewoners op verwijzing van de arts. Het directe team bestaat momenteel uit twee verpleegkundig consulenten. Binnen het team is er een hechte samenwerking, jullie doen het echt met elkaar.


Meer over werken bij Nieuw Unicum


Vereisten

Jij bent betrokken bij onze bewoners, je hebt passie voor onze doelgroep en zorgt ervoor dat zij de beste zorg krijgen! 

 • HBO werk- en denkniveau. Diploma HBO Verpleegkundige is een pré. Bij een diploma verpleegkundige niveau 4 is een assessment voor het vaststellen van het HBO niveau onderdeel van de selectieprocedure;
 • Ervaring als verpleegkundig consulent of met neurologische aandoeningen is een pré;
 • Bereid om de MS opleiding te volgen en eventueel de specialisaties wond, continentie, stomaverpleegkundige en diabetes;
 • 24 tot 32 uur per week beschikbaar;
 • Jouw glas is altijd half vol. Jij denkt graag in mogelijkheden, hebt een positieve enthousiaste instelling en verliest het resultaat niet uit het oog.


Hier zorgen wij voor:

Naast deze uitdagende en zelfstandige baan op een unieke locatie beiden wij een inschaling in FWG 55* max. €4.304,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg. Jij ontvang een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband!

Jij krijgt de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding MS Verpleegkundige en opleidingen met betrekking tot wond-, incontinentie- of stomaspecialist.


*Bij een mbo niveau 4 vooropleiding geldt een inschaling in FWG 50 max. €3.738,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg.

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe verpleegkundig consulent?
Solliciteer dan direct via de button!
Bel of app Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar