Overslaan naar content

Verpleegkundig specialist | 16-36 uur

ZandvoortBehandelzaken

Dag nieuwe collega!

Ben jij die enthousiaste en gedreven verpleegkundig specialist die toeziet op de kwaliteit van de zorg van de bewoners bij Nieuw Unicum? Word dan onze nieuwe collega!

Waarom Nieuw Unicum?
De bewoners bij Nieuw Unicum zijn relatief jong en hebben zeer diverse, veelal progressief neurologisch, ziektebeelden zoals MS en NAH. Het perspectief voor de bewoners is dat hun aandoening in de loop van de tijd verergert en dat lichamelijke, functionele en/of cognitieve beperkingen toenemen. Het onderzoeken, behandelen en begeleiden van de bewoners op lichamelijk en psychisch gebied in verschillende fasen van het leven en ziek zijn maakt dit een zeer uitdagende functie.


Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met het uitvoeren van het geriatrisch assessment bij opname, onderzoek en behandeling van complicaties van progressieve MS en NAH. Je bent eindverantwoordelijk voor het behandeltraject waarvoor je zelf een behandelplan opstelt en uitvoert. Daarnaast ben je regiebehandelaar en heb je een multidisciplinaire samenwerking met verschillende disciplines en afdelingen. Per bewoner bepaalt de VS mee bij opname, medebehandeling of consultatie op deelproblemen die door een specialist gewenst zijn.


Afhankelijk van je competenties en wensen heb je vaste overleg momenten met een specialist voor bijvoorbeeld intercollegiaal overleg of consultatie. Er is ruimte voor intervisie en het bespreken van de voortgang van het verwerven van competenties. Je treedt op als werk- en praktijkbegeleider voor de verpleegkundig specialist in opleiding. En je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op aanvullende taken zoals het participeren in wetenschappelijk onderzoek en/of bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de expertise op het gebied van progressieve MS en NAH.


Het team

Je wordt onderdeel van een energieke medische vakgroep. De afdeling bestaat uit een team van artsen waaronder specialist ouderengeneeskunde, klinisch geriaters en basisartsen. Daarnaast is er een uitgebreid psychosociaal en paramedisch team met verschillende disciplines en specialisten. Bovendien zijn er gespecialiseerd verpleegkundigen (i.o.) en is er een balie die ondersteuning biedt bij de administratie.

Wie zoeken we

Als verpleegkundig specialist ben je communicatief vaardig, positief en motiverend in het overdragen van kennis aan medewerkers in de zorg/begeleiding. Je bent in staat om goed samen te werken met artsen en behandelaren. Je houdt ervan om samen met collega’s ontwikkelingen door te maken en bent in staat hierin een actieve rol te spelen. Je beschikt verder over:


  • Afgeronde HBO-V opleiding met aanvullende Master of Advanced Nursing Practice;
  • BIG registratie;
  • Bereidheid om innovatie en verandering vorm te geven;
  • Kwaliteit van leven en eigen regie staan ​​centraal in jouw behandeling en zorg;
  • Sterke teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel.


Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor

Als verpleegkundig specialist kies je voor een stimulerende omgeving waar je kan meebouwen aan het organiseren van de zorgstructuren binnen de organisatie. Plus, geniet van de natuur door tijdens je lunchpauze een wandeling door de duinen te maken! Verder krijg jij:

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris max. € 5.370,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG60)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 juni (2%) en 1 december (2%)
🕛 16-36 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe verpleegkundig specialist
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstpakket en wordt jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


WhatsApp direct met Pien Sintenie (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86848467.Eerst kennismaken?

Geen probleem! Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met Eline Donders (Klinisch geriater en eerste geneeskundige). Laat je gegevens achter via het sollicitatieformulier of bel Pien op 06-86848467.


Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Zandvoort
€ 3.694 - € 5.370 per maand
Behandelzaken

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar