Skip to content

Verpleegkundige MBO | 24-32 uur | Diverse locaties

ZandvoortZorg

Dag nieuwe collega!

Vind jij het prettig om vrijheid te hebben op de invulling van je functie? Ben jij goed in signaleren, ben je scherp op veranderingen en weet jij jouw observaties goed te onderbouwen? Dan is dit voor jou als verpleegkundige een uitdagende werkplek!


We vinden het belangrijk dat je er voor de bewoners en cliënten bent, ze aandacht geeft, luistert en naar ze omziet. Niet iedereen kan met woorden duidelijk maken wat hij/zij bedoelt. Door te kijken naar het gedrag kun je inschatten wat iemand nodig heeft. De doorstroom van de bewoners ligt heel laag, jij bouwt echt een lange termijn band met ze op.


Hier zorgen wij voor

📝Vast dienstverband
💰 Salaris max. € 3.861- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 45)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)

🚗 0,19 eurocent per kilometer en gratis parkeren
🕛 32-36 uur per week


Wanneer je bij Nieuw Unicum werkt val je onder de CAO Gehandicaptenzorg, dit betekent dat jij er 10% loon bij krijgt in het komende jaar. Dit komt bij de loonsverhoging van 3,2% die je eerder dit jaar al is toegepast.
Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Waar kom je te werken?

Samen met jou kijken wij waar jij het beste op jouw plek zit. Dit kan zijn op een van de afdelingen op onze hooflocatie of op onze buitenlocaties in Haarlem of Zandvoort. Het is ook mogelijk om ingezet te worden via onze interne flexpool op de diverse afdelingen en locaties. 


Rooster

Heb jij bepaalde rooster voorkeuren of wensen? Geen probleem! Ook daarin bieden wij diverse mogelijkheden op basis van jouw wensen.


Vaste vrije dag: Ja! Er is sprake van één roostervrij dag.

Weekenddiensten: Jij bent tenminste 22 weekenden per jaar vrij.

Bekendmaken rooster: Uiterlijk één maand voor datum van ingang van het rooster.

Feestdagen: Worden zo evenredig mogelijk geregeld binnen het team. Bijvoorbeeld werken met Pasen of Pinksteren en werken met Kerst of met Oud en Nieuw.


Werktijden:

Dagdienst: 07:00 – 15:30 uur

Avonddienst: 14:45 – 23:15 uur

Nachtdienst: 22:45 – 07:15 uur


Wat doe je verder als verpleegkundige

Als Verpleegkundige MBO voer jij naast de ADL zorg en begeleiding ook voorbehouden en risicovolle handelingen uit. Je hebt de regie over de totale zorg voor onze bewoners of cliënten op basis van het zorgplan en je bent het aanspreekpunt voor mantelzorgers, familie en naasten. Jij neemt deel aan het MDO en bent ook het aanspreekpunt voor andere disciplines en behandelaren. De wensen van onze bewoners en cliënten kunnen regelmatig veranderen, hier speel jij op in. Je hebt veel vrijheid op de invulling van de functie, je werkt binnen kaders, daarin richt je zelf je werkzaamheden en je dagindeling in.

Wie zoeken we

Je bent een professional die rust en vertrouwen uitstraalt. Je beschikt over geduld, tact en kunt goed grenzen aangeven. Je weet uitdagende situaties creatief op te lossen, je benaderingswijze per bewoner aan te passen en structuur te bieden. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen hierbij.


  • Diploma Verpleegkundige MBO;
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG registratie;
  • Bereidheid om verpleegkundige handelingen eigen te maken;
  • Ervaring in een coördinerende rol;
  • Kwaliteit van zorg staat bij jou voor op.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Ben jij onze nieuwe collega?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstpakket en wordt jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


Bel of app Pien Sintenie (Recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-8686848467.


De vacatures bij Nieuw Unicum staan gelijktijdig intern en extern open, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur op externe kandidaten.


Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Zandvoort
€ 2.766 - € 3.861 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar