Skip to content

Verpleegkundige EVV | 24-32 uur | Buitenlocatie Zandvoort

ZandvoortZorg

Functieomschrijving

Als verpleegkundige EVV 4 heb jij een signalerende rol, je bent scherp op veranderingen en weet jouw observaties goed te onderbouwen. Je hebt een coördinerende rol naar je zorg locatie, de organisatie en de mantelzorgers, ziekenhuizen en vervoer.

We vinden het belangrijk dat je er voor de bewoner bent, ze aandacht geeft, luistert en naar ze omziet. Niet iedereen kan met woorden duidelijk maken wat hij/zij bedoelt. Door te kijken naar het gedrag kun je inschatten wat iemand nodig heeft. De doorstroom van de bewoners ligt heel laag, jij bouwt echt een lange termijn band met ze op!


Als Verpleegkundige EVV 4 voer je naast de ADL zorg en begeleiding ook voorbehouden en risicovolle handelingen uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aandachtsgebied, zoals bijvoorbeeld Arbo, medicatie, hygiëne preventie of wond-, incontinentie- en stomazorg (wis).

Als EVV4 voer jij de regie over de totale zorg voor onze bewoners op basis van het zorgplan en bent het aanspreekpunt voor mantelzorgers, familie en naasten. Jij neemt deel aan het MDO en bent het aanspreekpunt voor andere disciplines en behandelaren. De wensen van onze bewoners kunnen regelmatig veranderen, hier speel jij op in.

  • Wond-, incontinentie- en eventueel stomazorg;
  • Overleg met onder meer artsen, MS-verpleegkundigen, fysio- en ergotherapeuten, psychologen en maatschappelijk werkers;
  • Bijdragen aan en uitvoeren van het zorgplan;
  • Verantwoordelijk voor een aandachtsgebied en hiervoor deelnemen aan de werkgroep;
  • Bijwonen van bewonersbesprekingen.

Als EVV 4 heb je veel vrijheid op de invulling van de functie, je werkt binnen kaders, daarin richt je zelf je werkzaamheden en je dagindeling in.

Het team
Als verpleegkundige werk je op de locatie Zandvoort Centrum. Het team binnen de afdeling bestaat uit 18 collega’s: Teamleider zorg, EVV 4, EVV 3, Verzorgenden, Zorgassistenten, Medewerkers Huiskamer & Huishouding, Leerlingen, Stagiairs en een chauffeur.

Dagdiensten draaien wij met een team van vier collega’s in de zorg (incl. chauffeur). Onze avonddienst wordt met drie collega’s gedraaid, twee zorgcollega’s en kookdienst. Als EVV werk je alle diensten, maar draai je grotendeels dag- en avonddiensten.

De locatie
Zandvoort Centrum is een zelfsturende locatie volledig in eigen beheer van Nieuw Unicum en is gelegen, de naam zegt het al, in het centrum van Zandvoort op loopafstand van strand en zee. Wij bieden 24 uurs zorg en begeleiding aan onze groep van 20 bewoners. Er is een gezamenlijke huiskamer waar in we dagelijks koken op locatie en onze bewoners maken zelf de keuze om hier te eten. De mate van zelfstandigheid van onze bewoners is heel wisselend. Wij werken vanuit het zorgplan en benaderingswijze.

Vereisten

Je straalt rust en vertrouwen uit en beschikt over geduld, tact en kunt goed grenzen aangeven. Je weet uitdagende situaties creatief op te lossen, je benaderingswijze per bewoner aan te passen en structuur te bieden. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen hierbij.


  • Diploma mbo verpleegkundige of diploma SPW 4 / SPH met verpleegkundige handelingen;
  • Bereidheid om verpleegkundige handelingen eigen te maken wanneer je hier nog niet over beschikt;
  • Ervaring in een coördinerende rol;
  • Kwaliteit van zorg staat bij jou op één.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Waar wij voor zorgen

📝Direct een vast dienstverband
💰 Salaris max. €3.640,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 45)
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)


Interesse?
Bel of app Stephanie Bos (recruiter) voor meer informatie via 06-86846518.
Of vul geheel vrijblijvend het sollicitatieformulier in en Stephanie neemt contact met je op.

Zandvoort
€ 2.605 - € 3.640 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar