Verpleegkundige-4

Functieomschrijving

Geef jij als verpleegkundige graag de beste zorg aan onze relatief jonge bewoners (gemiddeld 55 jaar)?
De bewoners staan ondanks vaak complexe beperkingen nog midden in het leven. De bewoners zijn divers qua leeftijd, achtergrond en aandoening. Word jij onze collega bij Nieuw Unicum? Je komt te werken op een prachtige locatie in de duinen van Zandvoort!


Wat jij doet Verpleegkundige-4 bij Nieuw Unicum

Samen met je collega’s start je de dag met een overdracht en maken jullie de planning van de zorg voor die dag. Daarna ga je aan de slag met de ADL. Jij zorgt ervoor dat de bewoners, die veelal lichamelijk en cognitieve beperkingen hebben, verzorgd worden en klaar zijn om aan hun dag te beginnen. Je voert verpleegtechnische handelingen uit zoals katheteriseren, ademhalingsondersteuning en toediening van medicatie via de neus- of maagsonde. Als verpleegkundige-4 ben jij goed in het onderbouwen van je observaties en kan dit duidelijk communiceren aan de arts/behandelaar. Je hebt een signalerende rol, je bent scherp op veranderingen en eventuele crisis situaties. En je hebt een coördinerende rol naar je afdeling en de organisatie (intern) en naar onder meer de mantelzorgers, ziekenhuizen, vervoer (extern). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een aandachtsgebied zoals bijvoorbeeld Arbo, medicatie, hygiëne preventie of wis (wond, - incontinentie en stomazorg). Bij Nieuw Unicum werken veel stagiaires en leerlingen die intensieve begeleiding krijgen; jij bent mede verantwoordelijk hiervoor.

Lisa, 28 jaar verpleegkundige-4: “We doen het echt met elkaar of je nu zorgasssistent, verpleegkundige of behandelaar bent, er is hier geen sprake van hiërarchie.”


Het team

Als Verpleegkundige-4 bij Nieuw Unicum werk je op één van de 11 afdelingen op de hoofdlocatie in Zandvoort of één van onze buitenlocaties in Zandvoort of Haarlem. Op iedere afdeling wonen tussen de 16-18 bewoners. Er heerst een informele werksfeer en wij doen het echt samen. Alle collega’s zijn betrokken en hebben passie voor het zorg vak! Naast hard werken vinden wij plezier ook heel erg belangrijk!

Functievereisten

Waar jij voor zorgt
​Het allerbelangrijkste is dat je affiniteit met de bewoners hebt. Je bent betrokken en een echte aanpakker die zorgvuldig werkt. Met jouw scherpe blik merk jij veranderingen bij de bewoners snel op waardoor zij de beste zorg krijgen. Je kunt snel schakelen en past je gemakkelijk aan. Je bent een gediplomeerd verpleegkundige mbo-niveau 4 en BIG-geregistreerd.


Waar wij voor zorgen

  • Inschaling conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 45 max. € 3.289,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband 36 uur);
  • Vast contract;
  • Eindejaarsuitkering 8,33%;
  • 8% vakantiegeld en 201 verlofuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband);
  • Pensioenfonds zorg en welzijn;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Goede bereikbaarheid, zowel met eigen vervoer (gratis parkeren op terrein) als met het OV;
  • Bij een vast contract een meerkeuze systeem voor overige arbeidsvoorwaarden met o.a.; een fietsenplan, laptopregeling etc.

Werken bij Nieuw Unicum
Nieuw Unicum is een zorginstelling die professionele ondersteuning, verblijf en behandeling biedt aan volwassenen met lichamelijke en cognitieve beperking (niet aangeboren hersenletstel). Nieuw Unicum ontwikkelt zich momenteel tot een nationaal expertisecentrum op het gebied van progressieve MS. Wij bieden met 425 medewerkers zorg aan ruim 250 bewoners vanuit vijf locaties in de regio Zandvoort/Haarlem. Bekijk hier onze wervingsvideo.


Ben jij onze nieuwe Verpleegkundige-4?

Heb jij interesse om bij Nieuw Unicum als Verpleegkundige-4 te werken solliciteer dan via de sollicitatie button. Neem voor vragen contact op met recruitment op 06-86846518 of sollicitaties@nieuwunicum.nl.