Verzorgende IG

Functieomschrijving

Als Verzorgende IG zorg jij samen met de rest van het team voor ongeveer 18 (gemiddelde leeftijd 55 jaar) bewoners die langdurig bij ons verblijven. Jij bouwt dus echt een band met hen op! De zorg voor onze bewoners is door hun fysieke en cognitieve handicap vaak uitdagend en vooral afwisselend, dit is volgens onze Verzorgende IG juist wat het werken bij Nieuw Unicum zo bijzonder maakt. Doordat jij zoveel plezier in je werk hebt, heeft onze bewoner een goede dag!


Jouw dag als Verzorgende IG
Je start de dag met een korte overdracht met de voorgaande dienst. Jullie verdelen de zorg in het team en de zorgdossiers worden doorgenomen. De eerste bewoners worden wakker. Jij verzorgt de ADL en begeleidende werkzaamheden. In het digitale dossier check je de nodige wondzorg. Na de lunch breng je een bewoner naar de tandarts (binnen Nieuw Unicum). Terug op de afdeling laat je een stagiaire zien hoe de tillift werkt. Eind van de week evalueren jullie en tekent de behaalde transfers af.


Het zonnetje schijnt, je loopt een rondje door de duinen met een bewoner in de rolstoel. Je brengt een aantal bewoners naar rolstoeldansen, zwemmen en houtbewerking. In de tussentijd leeg je een stoma en meet je de bloeddruk van een bewoner op. Je sluit je dag af met een gezamenlijke team overdracht voor het volgende team. Het zonnetje schijnt nog en je besluit met collega’s wat te gaan drinken bij een Strandtent.


Het team
Als Verzorgende IG bij Nieuw Unicum werk je op één van de 11 afdelingen op de hoofdlocatie in Zandvoort of één van onze buitenlocaties in Zandvoort of Haarlem. Er heerst een informele werksfeer en wij doen het echt samen. Naast hard werken vinden wij plezier ook heel erg belangrijk!

Functievereisten

Waar jij voor zorgt

 • Afgeronde mbo opleiding Verzorgende IG 3 of SPW 3 met aanvullende applicatie voor verzorging en verpleging;
 • 16 uur tot 32 uur beschikbaar. Het aantal uren is naar jouw wens in te vullen;
 • Ervaring met gehandicapten is een pré.

Waar wij voor zorgen
Naast een nieuwe baan op een unieke locatie aan de rand van de duinen, bieden wij:

 • Inschaling conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 35 max. € 2853,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband 36 uur);
 • Vast contract;
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • 8% vakantiegeld en 201 verlofuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband);
 • Pensioenfonds zorg en welzijn;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede bereikbaarheid, zowel met eigen vervoer (gratis parkeren op terrein) als met het OV;
 • Meerkeuze systeem voor overige arbeidsvoorwaarden met o.a.; een fietsenplan, laptopregeling etc.


Werken bij Nieuw Unicum

Nieuw Unicum is een zorginstelling die professionele ondersteuning, verblijf en behandeling biedt aan volwassenen met lichamelijke en cognitieve beperking (niet aangeboren hersenletstel). Nieuw Unicum ontwikkelt zich momenteel tot een nationaal expertisecentrum op het gebied van progressieve MS. Wij bieden met 425 medewerkers zorg aan ruim 250 bewoners vanuit vijf locaties in de regio Zandvoort/Haarlem. Bekijk hier onze wervingsvideo.

Ben jij onze nieuwe Verzorgende IG?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Recruitment op 06-86846518 of via sollicitaties@nieuwunicum.nl.