Skip to content

Verzorgende IG | 24-36 uur

ZandvoortZorg

Functieomschrijving

Begin jij jouw nieuwe baan direct met een contract voor onbepaalde tijd? Boven op jouw salaris ontvang jij een maandelijkse bruto functietoeslag van 5% over jouw bruto salaris. Ben jij geïnteresseerd in werken met de unieke doelgroepen progressieve multiple sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Dan komen wij graag met jou in contact!

Als Verzorgende IG help je bewoners bij de algehele ADL en verpleegtechnische handelingen. Je kunt werken op de hoofdlocatie in Zandvoort of een van de buitenlocaties in Zandvoort of Haarlem.

📝Direct een vast contract!
💰 Salaris maximaal € 3.198,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35)
➕ Maandelijkse bruto functietoeslag van 5% over het overeengekomen bruto salaris*
💸 Eindejaarsuitkering, in december 2023 wordt deze eenmalig verhoogd met 0,5% naar 8,83%

🚗 0,19 eurocent per kilometer en gratis parkeren

Wanneer je bij Nieuw Unicum werkt val je onder de CAO Gehandicaptenzorg, dit betekent dat jij er 10% loon bij krijgt in het komende jaar. Dit komt bij de loonsverhoging van 3,2% die je eerder dit jaar al is toegepast.
Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

* Nieuw Unicum is op dit moment bezig met het project functiehuis waarbij er wordt gekeken naar de herwaardering van de functie medewerker Verzorgende IG. Wanneer de functie in het project functiehuis definitief wordt, komt deze tijdelijke functietoeslag te vervallen.

Rooster

Samen met jou kijken wij waar jij het beste op jouw plek zit en kijken we naar een passend werkrooster. Werk je bijvoorbeeld graag in een wisselrooster of draai je liever alleen avond- of nachtdiensten? Wij bieden diverse mogelijkheden op basis van jouw wensen.

Vaste vrije dag: Ja! Er is sprake van één roostervrij dag.

Weekenddiensten: Jij bent tenminste 22 weekenden per jaar vrij.

Bekendmaken rooster: Uiterlijk één maand voor datum van ingang van het rooster.

Feestdagen: Worden zo evenredig mogelijk geregeld binnen het team. Bijvoorbeeld werken met Pasen of Pinksteren en werken met Kerst of met Oud en Nieuw.

Werktijden
Dagdienst: 07:00 - 15:30 uur
Avonddienst: 14:45 - 23:15 uur
Nachtdienst: 22:45 - 07:15 uur

Wat jij doet als verzorgende

  • Hoog complexe ADL zorg;
  • Wondzorg decubitusgraad één tot en met vier;
  • Medicatie delen;
  • Katheter- en stomazorg;
  • Klinisch redeneren en verpleegtechnische handelingen; sondes wisselen, injecteren, intramusculair. 
  • Multidisciplinaire samenwerking met o.a. artsen, MS-verpleegkundigen, fysio- en ergotherapeuten, psychologen en maatschappelijk werkers.

We vinden het belangrijk dat je voor bewoners klaar staat. Bewoners zijn relatief jong en komen vanuit thuis. Het is vaak een bijzonder lastige stap om uit huis te gaan wonen, ver weg van zijn/haar thuissituatie. Wij staan er dan ook voor om dit zo goed mogelijk op te vangen en mensen een nieuw thuis te bieden.

Om kwalitatief goede zorg te kunnen bieden is het belangrijk dat je inzicht hebt in de ziektebeelden MS en NAH van bewoners. Daar helpen onze behandelaren je bij. Daarnaast bieden we je een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma.

Sommige bewoners kunnen door hun lichamelijke en/of cognitieve beperkingen niet meer goed aangeven wat zij willen en waar hun behoefte ligt. Aanvoelen en kijken naar de bewoner is hierin essentieel.

Vereisten

  • Diploma MBO Verzorgende IG niveau 3 of MBO MMZ niveau 3;
  • Of een diploma MBO SPW niveau 3 of persoonlijk begeleider niveau 3 met aanvullende applicatie voor verzorging en verpleging;
  • Kwaliteit van zorg staat bij jou voor op. 

Lees meer over de rol van Verzorgende IG 

Ben jij onze nieuwe collega?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstpakket en wordt jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch.

Bel of app Stephanie (Recruiter) voor meer informatie via 06-86846518.
Of vul geheel vrijblijvend het sollicitatieformulier in en Stephanie neemt contact met je op.

Zandvoort
€ 2.258 - € 3.198 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar