Skip to content

Verzorgende IG | 24-32 uur

Nederland, Noord-Holland, ZandvoortZorg

Functieomschrijving

Als Verzorgende IG help je onze bewoners bij het wassen, tandenpoetsen, aankleden en bij het eten. We vinden het belangrijk dat je er voor ze bent, ze aandacht geeft, luistert en naar ze omziet. Niet iedereen kan met woorden duidelijk maken wat hij/zij bedoelt. Door te kijken naar het gedrag kun je inschatten wat iemand nodig heeft. 


Dit zijn jouw werkzaamheden:

  • ADL-verzorging op bed met hulpmiddelen als tilliften en glij- en rollakens;
  • Wond-, incontinentie- en stomazorg;
  • Transfers: draaien in bed of van bed naar rolstoel;
  • Mondverzorging;
  • Overleg met onder meer artsen, MS-verpleegkundigen, fysio- en ergotherapeuten, psychologen en maatschappelijk werkers;
  • Bijdragen aan en uitvoeren van het zorgplan.


Natuurlijk heb je regelmatig contact met familieleden van onze bewoners. Dat maakt jou waardevol voor zowel de bewoner als voor je team. Als verzorgende IG leer je bij Nieuw Unicum bijna dagelijks wat nieuws. Bijvoorbeeld over aangepaste (be)handelingen. Om je te helpen nog betere zorg te bieden, is het belangrijk dat je inzicht hebt in de ziektebeelden van onze bewoners. Daar helpen onze behandelaren je bij. Daarnaast bieden we je een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma.

Lees meer over de rol van Verzorgende IG 

Vereisten

Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je houdt rekening met de lichamelijke en cognitieve beperkingen van onze bewoners. Daarbij weet je lastige situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen je hierbij. Je kunt goed samenwerken. Ook ben je leergierig en vind je het leuk om trainingen te volgen die je verder helpen in je werk.

  • Diploma MBO Verzorgende IG niveau 3;
  • Of een diploma MBO SPW niveau 3 met aanvullende applicatie voor verzorging en verpleging.
  • Kwaliteit van zorg staat bij jou voor op.


Als Verzorgende IG werk je op één van de elf afdelingen op onze hoofdlocatie in Zandvoort. Het team binnen de afdeling bestaat gemiddeld uit 20 collega’s: Teamleider zorg, EVV 4, EVV 3, Verpleegkundigen, Verzorgenden, Zorgassistenten, Medewerkers Huiskamer en Huishouding, Leerlingen en Stagiairs.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor:
Naast deze uitdagende en zelfstandige baan op een unieke locatie bieden wij inschaling in FWG 35 max. € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg. Jij ontvangt een vast contract! 

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier! 


Ben jij onze nieuwe verzorgende IG?

Solliciteer dan direct via de button!
Bel of app Stephanie Bos (recruiter) voor meer informatie over de functie via 06-86846518.


Werken op een andere locatie? Kijk ook eens naar de functie op onze buitenlocaties Zandvoort Centrum en Haarlem.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar