Skip to content

Verzorgende IG / MMZ | 16-32 uur

ZandvoortZorg

Functieomschrijving

Als Verzorgende IG / MMZ help je onze bewoners bij het wassen, tandenpoetsen, aankleden en bij het eten op onze hoofdlocatie in Zandvoort of een van onze buitenlocaties in Zandvoort of Haarlem. Samen met jou kijken wij waar jij het beste op jouw plek zit!


We vinden het belangrijk dat je er voor ze bent, ze aandacht geeft, luistert en naar ze omziet. Niet iedereen kan met woorden duidelijk maken wat hij/zij bedoelt. Door te kijken naar het gedrag kun je inschatten wat iemand nodig heeft. 


Dit zijn jouw werkzaamheden:

  • ADL-verzorging op bed met hulpmiddelen als tilliften en glij- en rollakens;
  • Wond-, incontinentie- en stomazorg;
  • Transfers: draaien in bed of van bed naar rolstoel;
  • Mondverzorging;
  • Overleg met onder meer artsen, MS-verpleegkundigen, fysio- en ergotherapeuten, psychologen en maatschappelijk werkers;
  • Bijdragen aan en uitvoeren van het zorgplan.


Natuurlijk heb je regelmatig contact met familieleden van onze bewoners. Dat maakt jou waardevol voor zowel de bewoner als voor je team. Als verzorgende IG / MMZ leer je bij Nieuw Unicum bijna dagelijks wat nieuws. Bijvoorbeeld over aangepaste (be)handelingen. Om je te helpen nog betere zorg te bieden, is het belangrijk dat je inzicht hebt in de ziektebeelden van onze bewoners. Daar helpen onze behandelaren je bij. Daarnaast bieden we je een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma.

Lees meer over de rol van Verzorgende IG 

Vereisten

Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je houdt rekening met de lichamelijke en cognitieve beperkingen van onze bewoners. Daarbij weet je lastige situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen je hierbij. Je kunt goed samenwerken. Ook ben je leergierig en vind je het leuk om trainingen te volgen die je verder helpen in je werk.

  • Diploma MBO Verzorgende IG niveau 3 of MBO MMZ niveau 3;
  • Of een diploma MBO SPW niveau 3 met aanvullende applicatie voor verzorging en verpleging;
  • Kwaliteit van zorg staat bij jou voor op.


Als Verzorgende IG / MMZ werk je op onze hoofdlocatie in Zandvoort of op een van de buitenlocaties in Zandvoort en Haarlem. Het team binnen de afdeling bestaat gemiddeld uit 20 collega’s: Teamleider zorg, EVV 4, EVV 3, Verpleegkundigen, Verzorgenden, Zorgassistenten, Medewerkers Huiskamer en Huishouding, Leerlingen en Stagiairs.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor:
Naast deze uitdagende en zelfstandige baan op een unieke locatie bieden wij inschaling in FWG 35 max. € 3.009,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg.

Jij ontvangt direct een vast contract!

Samen met jou kijken we naar een passend werkrooster, werk je graag in een wisselrooster of draai je liever alleen maar nachtdiensten? Wij bieden diverse mogelijkheden op basis van jouw wensen. 


Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier! 


Interesse? 

Bel of app Stephanie Bos (recruiter) voor meer informatie via 06-86846518.
Of vul geheel vrijblijvend het sollicitatieformulier in en Stephanie neemt contact met je op.

Werken op een buitenlocatie? Kijk ook eens naar de functie op onze locatie Haarlem.

Zandvoort
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar