Skip to content

Verzorgende IG | MMZ | 24-36 uur

ZandvoortZorg

Functieomschrijving

Bij jouw nieuwe baan direct een vast contract? Werken met de unieke doelgroepen progressieve multiple sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Dan komen wij graag met jou in contact!Als Verzorgende IG | MMZ help je bewoners bij de algehele ADL en verpleegtechnische handelingen. Je werkt op onze hoofdlocatie in Zandvoort of een van onze buitenlocaties in Zandvoort of Haarlem. Samen met jou kijken wij waar jij het beste op jouw plek zit. En kijken we naar een passend werkrooster, werk je graag in een wisselrooster of draai je liever alleen maar nachtdiensten? Wij bieden diverse mogelijkheden op basis van jouw wensen.


Dit zijn jouw werkzaamheden:

  • Hoog complexe ADL zorg;
  • Wondzorg decubitusgraad één tot en met vier;
  • Medicatie delen;
  • Katheter- en stomazorg;
  • Klinisch redeneren en verpleegtechnische handelingen; sondes wisselen, injecteren, intramusculair.
  • Multidisciplinaire samenwerking met o.a. artsen, MS-verpleegkundigen, fysio- en ergotherapeuten, psychologen en maatschappelijk werkers.


We vinden het belangrijk dat je voor bewoners klaar staat. Bewoners zijn relatief jong en komen vanuit thuis. Het is vaak een bijzonder lastige stap om uit huis te gaan wonen, ver weg van zijn/haar thuissituatie. Wij staan er dan ook voor om dit zo goed mogelijk op te vangen en mensen een nieuw thuis te bieden.


Als verzorgende IG | MMZ leer je bij Nieuw Unicum bijna dagelijks wat nieuws. Bijvoorbeeld over aangepaste (be)handelingen. Om je te helpen nog betere zorg te bieden, is het belangrijk dat je inzicht hebt in de ziektebeelden MS en NAH van bewoners. Daar helpen onze behandelaren je bij. Daarnaast bieden we je een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma.

Sommige bewoners kunnen door hun lichamelijke en/of cognitieve beperkingen niet meer goed aangeven wat zij willen en waar hun behoefte ligt. Aanvoelen en kijken naar de bewoner is hierin essentieel.Lees meer over de rol van Verzorgende IG | MMZ

Vereisten

Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je houdt rekening met de lichamelijke en cognitieve beperkingen van bewoners. Daarbij weet je lastige situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen je hierbij. Je kunt goed samenwerken. Ook ben je leergierig en vind je het leuk om trainingen te volgen die je verder helpen in je werk.

  • Diploma MBO Verzorgende IG niveau 3 of MBO MMZ niveau 3;
  • Of een diploma MBO SPW niveau 3 met aanvullende applicatie voor verzorging en verpleging;
  • Kwaliteit van zorg staat bij jou voor op.


Als Verzorgende IG | MMZ werk je op onze hoofdlocatie in Zandvoort of op een van de buitenlocaties in Zandvoort en Haarlem. Het team binnen de afdeling bestaat gemiddeld uit 20 collega’s: Teamleider zorg, EVV 4, EVV 3, Verpleegkundigen, Verzorgenden, Zorgassistenten, Medewerkers Huiskamer en Huishouding, Leerlingen en Stagiairs.


Hier zorgen wij voor

📝Direct een vast contract!
💰 Salaris maximaal € 3.105,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35)
➕ Maandelijkse bruto functietoeslag van 5% over het overeengekomen bruto salaris*
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)
🕛 16-32 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

* Nieuw Unicum is op dit moment bezig met het project functiehuis waarbij er wordt gekeken naar de herwaardering van de functie medewerker Verzorgende IG. Wanneer de functie in het project functiehuis definitief wordt, komt deze tijdelijke functietoeslag te vervallen. 

Interesse?
Bel of app Stephanie Bos (recruiter) voor meer informatie via 06-86846518.
Of vul geheel vrijblijvend het sollicitatieformulier in en Stephanie neemt contact met je op.

Zandvoort
€ 2.178 - € 3.105 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar