Skip to content

Verzorgende IG | Specialisatie beademing | 24-32 uur

ZandvoortZorg

Functieomschrijving

Werken als Verzorgende IG op de afdeling Meeuwenhof met bewoners met beademing betekent meer uitdagingen in specifieke handelingen. Je volgt hiervoor een cursus middels e-learning en een dag cursus bij het Centrum voor Thuisbeademing (CTB). Dit wordt gekoppeld aan de praktijk, jij gaat oefenen onder supervisie op de afdeling om alle voorbehouden en risicovolle handelingen rondom beademing eigen te maken. 


De handelingen die bij in- en non-invasieve beademing voorkomen zijn complex en de handelingen die worden toepast zijn onder andere: uitzuigen van de bovenste luchtwegen, verwisselen van gehele trachea canule, aan en afsluiten van de beademing, balloneren, airstacken en hoestmachine behandeling.

Er komen steeds meer medische handelingen vanuit het ziekenhuis naar onze zorginstelling. Dit houdt in dat wij veel van onze handelingen blijven ontwikkelen en dat jij betrokken bent bij de benodigde wond, incontinentie, stoma, katheter en sondezorg.


Wat maakt werken bij ons uniek?

Elke dag kom je weer een stukje meer te weten, is het niet over de bewoner dan is het over een handeling of leren om te gaan met het gedrag van de bewoner. Iedere maand vinden casuïstiek besprekingen plaats in samenwerking met de betrokken psycholoog. Zo krijg jij meer inzicht hoe om te gaan met het gedrag van de bewoner. Je kunt veel leren binnen Nieuw Unicum middels trainingen en opleidingen gericht op de zorg voor onze bewoners maar ook veel van jouw directe collega’s. Wij hebben alle disciplines in huis, denk bijvoorbeeld aan logopedie, fysio- en ergotherapie, een verpleegkundig consulent maar ook een tandarts.


De leeftijd van de bewoners op de afdeling varieert van 29 tot 70 jaar. Samen met jouw collega’s zorg je voor 18 bewoners die als gevolg van multipele sclerose en bepaalde spierziektes non-invasieve en invasieve beademing nodig hebben. Het betreft intensieve zorg aan mensen die door hun ziekte volledig afhankelijk zijn van jouw zorg en 24 uur per dag zorg in de nabijheid nodig hebben. 


Lees meer over de rol van Verzorgende IG 

Vereisten

Nog geen ervaring met beademing? 
Dan ben jij bereid om de opleiding chronische beademing via het CTB te volgen. 

  • Diploma MBO Verzorgende IG niveau 3;
  • Ervaring met beademing is een pre;
  • Je hebt mensenkennis en bent stressbestendig.


Het team

Het team binnen de Meeuwenhof bestaat uit 27 collega’s (24 FTE); Teamleider Zorg, EVV 3 en 4, Verpleegkundige, Verzorgende, Zorgassistent, medewerker Huiskamer en Huishouding, leerlingen en stagiairs.

Naast het bieden van juiste en deskundige zorg is het creëren van een prettige woon- en leefomgeving voor de bewoners ook belangrijk. Zo heeft de Meeuwenhof een eigen huiskamer waar niet alleen de bewoners samen komen voor een kop koffie, thee of een maaltijd maar ook het team geregeld even aanschuift om een praatje te maken en een kop koffie te drinken. Er heerst een informele werksfeer en wij doen het echt samen. Naast hard werken vinden wij plezier ook heel erg belangrijk!

Meer over werken bij Nieuw Unicum

Hier zorgen wij voor:
📝Direct een vast contract!
💰 Salaris maximaal € 3.009,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35)
💸 Eindejaarsuitkering (= 13e maand)
🕛 24-32 uur per week
🎓 Opleiding chronische beademing via het CTB

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier! 


Interesse? 

Bel of app Stephanie Bos (recruiter) voor meer informatie via 06-86846518.
Of vul geheel vrijblijvend het sollicitatieformulier in en Stephanie neemt contact met je op.

Zandvoort
€ 2.110 - € 3.009 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar