Zorgassistent (24-32 uur)

Functieomschrijving

Als Zorgassistent (Helpende zorg en welzijn) zorg jij samen met jouw collega’s voor 20 bewoners (tussen de 40 en 70 jaar) die wonen in ons Union-gebouw. Hier wonen de bewoners individueel in een mooi appartement en voeren zij zelf regie uit over hun leven met zorg op afspraak. Een zelfstandige functie waarbij jij 1 op 1 in contact staat met de bewoner en een band met ze opbouwt.

Wat jij doet als zorgassistent
Jij werkt zelfstandig en draagt gedurende jouw dienst de verantwoordelijkheid voor een aantal van de bewoners. Er wordt zorg geboden aan de bewoners op afspraak, dit houdt in dat er afspraken zijn gemaakt over de zorgmomenten en dit een aanvulling is op zelfzorg.

De zorg die jij biedt aan onze bewoners bestaat uit ADL, eten en drinken, tanden poetsen etc. Daarnaast begeleidt jij de bewoners naar afspraken in het hoofdgebouw, naar het ziekenhuis en ondersteun jij bij het maken van deze afspraken. En je voert een aantal huishoudelijke taken uit wanneer nodig, denk hierbij aan een wasmachine aanzetten of een keer een koelkast.

Wij bieden binnen Nieuw Unicum de juiste trainingen en e-learning aan zodat jij handelingen op het gebied van eet- en slikproblematiek, blaasspoeling en stomazorg goed kunt uitvoeren.

Het team
Je werkt binnen de afdeling Union wat bestaat uit een appartementencomplex en een aantal huisjes. De afdeling is centraal gelegen op onze hoofdlocatie in Zandvoort waardoor alle voorzieningen dichtbij zijn. Er is een gezamenlijke buitenruimte waar met mooi weer veel gebruik van wordt gemaakt door zowel de bewoners als de collega’s.

Het team bestaat binnen Union uit gemiddeld 22 collega’s; Teamleider Zorg, EVV 4, EVV 3, Verpleegkundige, Verzorgende, Zorgassistent en Huishouding. Als Zorgassistent werk je dag- en avonddiensten, ook in de weekenden. Het is een wisselend rooster die twee maanden vooruit gepland wordt. Bij Nieuw Unicum heerst een informele werksfeer met betrokken collega’s die een passie voor hun vak hebben! Naast hard werken vinden wij plezier ook heel erg belangrijk.

Functievereisten

Waar jij voor zorgt

 • MBO Helpende zorg en welzijn niveau 2;
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Passie voor de zorg en betrokken bij het welzijn van onze bewoners;
 • Proactief, zelfstandig, geduldig en zorgvuldig.


Waar wij voor zorgen

Naast een nieuwe baan op een unieke locatie aan de rand van de duinen, bieden wij:

 • Inschaling conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 30 max. €2716,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband 36 uur);
 • Vast dienstverband;
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • 8% vakantiegeld en 201 verlofuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband);
 • Deelname aan pensioenfonds zorg en welzijn;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor de weekenden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede bereikbaarheid, zowel met eigen vervoer (gratis parkeren op terrein) als met het OV;
 • Bij een vast contract een meerkeuze systeem voor overige arbeidsvoorwaarden met o.a.; een fietsenplan, laptopregeling etc.;
 • Een persoonlijke werksfeer met korte lijnen.


Werken bij Nieuw Unicum

Werken in een unieke tak van de zorg, Nieuw Unicum biedt een bijzondere werkplek. Bij Nieuw Unicum zijn we gespecialiseerd in de zorg, begeleiding en multidisciplinaire behandeling van mensen met progressieve MS. Niet voor niets zijn wij MS Expertisecentrum. Ook mensen met niet-aangeboren hersenletsel vinden bij ons een woon- en behandelplek. Onze bewoners zijn tussen de 18 en 70 jaar, hebben diverse achtergronden en kampen met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen. Wij zijn ambitieus, leergierig en participeren in wetenschappelijk onderzoek naar MS. Daarbij werken wij nauw samen met andere MS-organisaties. Welke functie je ook hebt: het werk is afwisselend en uitdagend. Wij zijn trots op wat wij doen!
 

Wij bieden met 425 medewerkers zorg aan ruim 250 bewoners vanuit vijf locaties in de regio Zandvoort/Haarlem. Bekijk hier onze wervingsvideo.


Ben jij onze nieuwe zorgassistent?

Solliciteer dan direct via de solliciteer button! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Recruitment op 06-86846518 of via sollicitaties@nieuwunicum.nl.