Zorgassistent (aangepaste tijden)

Functieomschrijving

Wij bieden de mogelijkheid om flexibel te werken, uren in overleg en ook aangepaste tijden
Als Zorgassistent ( Helpende zorg en welzijn ) zorg jij samen met het team voor ongeveer 18 bewoners (gemiddelde leeftijd 55 jaar) die langdurig bij ons verblijven. Jij bouwt echt een band met onze bewoners op. De zorg voor onze bewoners is door hun fysieke en cognitieve handicap vaak uitdagend en vooral afwisselend. Doordat jij zoveel plezier in je werk hebt maak jij iedere dag het verschil voor onze bewoners en hun familie.

Wat jij doet als Zorgassistent

Jouw dag start met een overdracht en daarna ga jij aan de slag met de ADL. Jij biedt ondersteuning aan verzorgende handelingen. Denk hierbij aan eten en drinken, helpen met telefoneren, kast opruimen etc. Het is voor bijna alle bewoners niet mogelijk om deze handelingen zelfstandig uit te voeren.

Daarnaast begeleidt je bewoners naar contacten en afspraken binnen en buiten Nieuw Unicum, bijvoorbeeld een bezoek aan het ziekenhuis. Daarnaast verricht je op verzoek van de Teamleider of EVV ondersteunende taken gerelateerd aan de zorgverlening op de afdeling. Uiteraard krijg jij binnen Nieuw Unicum de juiste training en/of opleiding om de benodigde handelingen uit te voeren.

Het team

Binnen Zorgassistent ( Helpende zorg en welzijn ) binnen onze Flexpool werk jij op wisselende locaties binnen Nieuw Unicum. Wij hebben 11 afdelingen binnen onze hoofdlocatie in Zandvoort en 3 buitenlocaties in Haarlem, Zandvoort-Noord en Zandvoort-Centrum.

Het team bestaat op iedere afdeling uit een team van gemiddeld 15 collega’s; Teamleider Zorg, Verpleegkundige, Verzorgende, Zorgassistent, EVV 3 en 4 en medewerker Huiskamer en Huishouding. Bij Nieuw Unicum heerst een informele werksfeer met betrokken collega’s die een passie voor hun vak hebben! Naast hard werken vinden wij plezier ook heel erg belangrijk.

Functievereisten

Waar jij voor zorgt

 • MBO Helpende zorg en welzijn niveau 2;
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Passie voor de zorg en betrokken bij het welzijn van onze bewoners;
 • Proactief, zelfstandig, geduldig en zorgvuldig.

Waar wij voor zorgen

Naast een nieuwe baan op een unieke locatie aan de rand van de duinen, bieden wij:

 • Inschaling conform de CAO Gehandicaptenzorg in FWG 30 max. €2633,- v bruto per maand (bij een fulltime dienstverband 36 uur);
 • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Afwijkende werktijden in overleg mogelijk;
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • 8% vakantiegeld en 201 verlofuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband);
 • Deelname aan pensioenfonds zorg en welzijn;
 • Onregelmatigheidstoeslag voor de weekenden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede bereikbaarheid, zowel met eigen vervoer (gratis parkeren op terrein) als met het OV;
 • Bij een vast contract een meerkeuze systeem voor overige arbeidsvoorwaarden met o.a.; een fietsenplan, laptopregeling etc.;
 • Een persoonlijke werksfeer met korte lijnen.


Werken bij Nieuw Unicum

Werken in een unieke tak van de zorg, Nieuw Unicum biedt een bijzondere werkplek. Bij Nieuw Unicum zijn we gespecialiseerd in de zorg, begeleiding en multidisciplinaire behandeling van mensen met progressieve MS. Niet voor niets zijn wij MS Expertisecentrum. Ook mensen met niet-aangeboren hersenletsel vinden bij ons een woon- en behandelplek. Onze bewoners zijn tussen de 18 en 70 jaar, hebben diverse achtergronden en kampen met lichamelijke en/of cognitieve beperkingen. Wij zijn ambitieus, leergierig en participeren in wetenschappelijk onderzoek naar MS. Daarbij werken wij nauw samen met andere MS-organisaties. Welke functie je ook hebt: het werk is afwisselend en uitdagend. Wij zijn trots op wat wij doen!

Wij bieden met 425 medewerkers zorg aan ruim 250 bewoners vanuit vijf locaties in de regio Zandvoort/Haarlem. Bekijk hier onze wervingsvideo.


Ben jij onze nieuwe Zorgassistent?

Solliciteer dan direct via de solliciteer button! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Recruitment op 06-86846518 of via sollicitaties@nieuwunicum.nl.